Ben Stiller, diagnosticat cu cancer

Data publicării:
ben
Foto: Facebook

Ben Stiller a anunţat, marţi, în timpul unui interviu în cadrul emisiunii ”Howard Stern Show”, că a fost diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu doi ani. Actorul, în prezent în vârstă de 50 de ani, a reuşit să învingă cancerul şi a făcut dezvăluirea pentru a creşte gradul de conştientizare în privinţa bolii, informează News.ro.

ben
Foto: Facebook

Ben Stiller a vorbit despre felul în care a descoperit şi a tratat cancerul. ”M-a luat prin surprindere. Nu mă aşteptam deloc la aşa ceva”, a spus actorul, care a suferit o intervenţie chirurgicală pentru eliminarea prostatei. 

Artistul a vorbit despre Prostate-Specific Antigen (PSA), un test sangvin folosit pentru a măsura nivelul proteinelor, prin care poate fi identificat cancerul de prostată.

Ben Stiller a avut relaţii cu mai multe actriţe celebre la începutul carierei sale, inclusiv cu Jeanne Tripplehorn, Calista Flockhart şi Amanda Peet. În mai 2000 s-a căsătorit cu Christine Taylor, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe o plajă din Hawaii. Cei doi au jucat împreună în filme precum ”Zoolander”, ”DodgeBall: A True Underdog Story”, ”Tropic Thunder”, ”Zoolander 2” şi ”Arrested Development”. Soţii Ben şi Christine Stiller locuiesc la New York şi au împreună doi copii - Ella Olivia, născută pe 9 aprilie 2002, şi Quinlin Dempsey, născut pe 10 iulie 2005.

Născut pe 30 noiembrie 1965, în New York, Benjamin Edward Meara "Ben" Stiller este un actor, regizor producător şi scenarist american, cunoscut pentru rolurile interpretate în filme precum ”Viaţa secretă a lui Walter Mitty/ The Secret Life of Walter Mitty”, ”Zoolander”, ”Mary cea cu vino-ncoa'/ There's Something About Mary”, trilogia ”Un socru de coşmar/ Meet the Parents”, ”Furtuna tropicală/ Tropic Thunder”, seria de animaţie ”Madagascar” şi trilogia ”O noapte la muzeu/ Night at the Museum”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri