Brad Pitt a vorbit despre divorțul de Angelina și problemele cu alcoolul

Data actualizării: Data publicării:
Brad Pitt
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Brad Pitt pare să dea vina pe sine pentru evenimentele care au dus la divorțul său de Angelina Jolie în primul său interviu public de la despărțire, informează publicațiile Daily Mirror și Daily Mail.

Brad Pitt
FOTO: Gulliver/ Getty Images

În interviul acordat ediției din această lună a publicației GQ Style, starul de 53 de ani abordează numeroase subiecte, de la copilăria sa strictă la interesul recent pentru terapie sau la trecutul de băutor „profesionist", potrivit Agerpres.

Actorul povestește cum a recurs la terapie după ce soția a depus actele pentru divorț în august 2016, însă susține că evenimentele care au condus la decizia acesteia au fost provocate de el. „Adesea spun ceva greșit, adesea sunt în locul și la momentul nepotrivit... Încerc să fac lucrurile mai bine. Chiar încerc să fac lucrurile mai bine”, a mărturisit Brad.

Pe de altă parte, starul a negat că trece printr-o criză a vârstei mijlocii, însă a admis că în trecut a apelat la droguri și alcool.

„Am renunțat la tot, cu excepția băuturii, atunci când mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut lucrurile au scăpat de sub control. Am început să beau prea mult. A devenit o problemă", a explicat el, povestind totodată despre vremurile când obișnuia să bea. „Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun”, a povestit actorul despre trecutul său.

În prezent, el a înlocuit alcoolul cu suc de afine și apă minerală și a început terapia. „Abia am început terapia. Îmi place. Am trecut pe la doi terapeuți până l-am găsit pe cel potrivit”, a explicat el pentru GQ Style.

Brad o menționează pe Angelina direct doar o singură dată în interviu, preferând să vorbească despre modul în care rolul său de tată s-a schimbat în situația de acum când copiii săi nu îi mai sunt alături tot timpul.

„Copiii atât de delicați. Ei absorb totul. Au nevoie de ajutor și să le explici lucrurile. Au nevoie să fie ascultați. Atunci când sunt ocupat, nu ascult. Vreau să fac lucrurile mai bine în această privință. Trebuie să fac lucrurile mai bine, trebuie să fac lucrurile mai bine pentru ei. Trebuie să le demonstrez”, a declarat el.

Din fericire, actorul și Angelina au ajuns în prezent la un acord în privința vizitării copiilor, însă, potrivit acestuia, divorțul de soția sa a fost asemenea unei „morți”.

„Dacă iubești pe cineva, îl lași să plece. Acum știu ce înseamnă aceasta, pentru că o simt. Înseamnă să iubești fără să ai sentimentul că cineva îți aparține, înseamnă să nu aștepți nimic în schimb”, a mărturisit Brad.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri