Brad Pitt, anchetat de poliţie pentru că și-ar fi bătut copiii

Data publicării:
Audi Celebrates AFI FEST 2015 Presented By Audi

Actorul american Brad Pitt este anchetat de Poliţia din Los Angeles (LAPD) şi de Serviciul de protecţie a minorilor (L.A. County Dept. of Children and Family Services - DCFS) pentru prezumtive abuzuri verbale şi fizice comise asupra copiilor lui, care ar fi determinat-o pe soţia sa, Angelina Jolie, să depună actele de divorţ, informează TMZ.com.

Audi Celebrates AFI FEST 2015 Presented By Audi
Foto: Guliver/GettyImages

Potrivit unor surse familiarizate cu acest subiect, Brad Pitt, Angelina Jolie şi copiii lor se aflau la bordul unui avion privat, miercuri, săptămâna trecută, iar starul hollywoodian ar fi consumat alcool în exces. Actorul ar fi început să strige să îşi abuzeze fizic copiii.

Avionul ar fi aterizat apoi pe un aeroport în jurul orei locale 20.00 şi, potrivit unor martori, Brad Pitt ar fi continuat să manifeste acelaşi comportament agresiv şi pe pista aeroportului, încercând la un moment dat să plece la bordul unui camion de alimentare cu carburant a aeronavelor.

Potrivit unor surse, starul a fost denunţat la Poliţia din Los Angeles şi la L.A. County Dept. of Children and Family Services fie de o persoană aflată la bordul avionului, fie de o persoană aflată pe pista de aterizare din acel aeroport.

TMZ.com afirmă că Brad Pitt şi Angelina Jolie ar fi fost deja chestionaţi de autorităţi, iar DCFS intenţionează să discute şi cu cei şase copii ai cuplului. Această anchetă este în curs de derulare.

TMZ a aflat că ancheta este coordonată de LAPD, conform procedurilor de rutină care trebuie îndeplinite în cazurile de abuzuri asupra minorilor. 

Potrivit surselor citate de TMZ, acel incident a determinat-o pe Angelina Jolie să se despartă de Brad Pitt în ziua următoare şi să depună actele oficiale, luni, prin care a solicitat divorţul de starul hollywoodian.

Un prieten din anturajul actorului a dezvăluit pentru TMZ că Brad Pitt „ia această chestiune foarte în serios şi afirmă că nu a comis niciun abuz asupra copiilor lui”

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-au despărţit oficial pe 15 septembrie. Vedeta americană a depus actele la un tribunal din Los Angeles, luni, după doi ani de căsnicie cu Brad Pitt şi o relaţie de 12 ani cu starul hollywoodian.

Angelina Jolie a invocat motivul clasic al „diferenţelor ireconciliabile”. Ea a cerut instanţei să îi acorde custodia fizică asupra celor şase copii ai cuplului - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox -, cu o clauză ce îi asigură actorului Brad Pitt doar dreptul de a putea să îşi viziteze copiii.

Actriţa nu a solicitat pensie alimentară pentru ea, nici pensie de întreţinere a copiilor.

La câteva ore după confirmarea informaţiilor referitoare la divorţul cuplului, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People. „Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul „Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Comentatorii media s-au declarat surprinşi şi întristaţi de anunţul referitor la divorţul cuplului Jolie-Pitt. „Ziua de azi va rămâne în memoria oamenilor ca ziua în care dragostea a murit”, a scris revista Vogue într-un articol online dedicat despărţirii cuplului Jolie-Pitt.

Hashtagul #brangelina a fost utilizat din abundenţă, marţi, pe reţelele de socializare - de peste 720 de ori pe minut, pe Twitter, depăşind de trei ori mesajele referitoare la Adunarea Generală a ONU, potrivit companiei Zoomph, specializată în analize ale pieţei media.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la „Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În aprilie 2004, presa americană a publicat fotografii cu Brad Pitt, Angelina Jolie şi fiul ei adoptiv Maddox, realizate în timpul unei vacanţe în Kenya.

Angelina Jolie a adoptat-o apoi pe fiica ei Zahara din Ethiopia şi, la începutul anului 2006, a anunţat că ea şi Brad Pitt aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil biologic. La scurt timp după acel anunţ, Brad Pitt i-a adoptat pe Maddox şi Zahara.

Fiica lor Shiloh s-a născut în mai 2006, iar cei doi actori l-au adoptat apoi pe Pax, un băieţel din Vietnam, în martie 2007.

Angelina Jolie a născut alţi doi copii biologici - gemenii Vivienne şi Knox -, în iulie 2008.

Cuplul şi-a anunţat logodna în 2012.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Angelina Jolie a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, în anul 2000, pentru evoluţia ei din filmul „Girl, Interrupted” şi a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, în 2009, pentru prestaţia ei actoricească din filmul „Changelling”. De asemenea, vedeta americană a primit un Oscar onorific în 2014, pentru implicarea sa în acţiuni umanitare.

Brad Pitt a câştigat premiul Oscar în 2014 în calitate de producător al filmului „12 Years a Slave” şi a fost nominalizat de alte cinci ori la Oscar - de trei ori în calitate de actor, pentru rolurile din filmele „Twelve Monkeys”, „The Curious Case of Benjamin Button” şi „Moneyball”, şi de două ori în calitate de producător, pentru filmele „Moneyball” şi „The Big Short”.

După „Mr. & Mrs. Smith”, Angelina Jolie şi Brad Pitt au mai jucat împreună într-un singur film - „By the Sea”, lansat la sfârşitul anului 2015. Regizat de Angelina Jolie, filmul prezintă relaţia dificilă a unui cuplu care încearcă să îşi salveze căsnicia şi pleacă într-o vacanţă în Franţa, scrie News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri