Brad Pitt i-a cerut scuze lui Jennifer Aniston, la 12 ani de la divorț

Data actualizării: Data publicării:
brad pitt angelina jolie
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Bulversat de divorțul său de Angelina Jolie, Brad Pitt a început o terapie care l-a făcut să-i ceară scuze fostei soții... Jennifer Aniston, relatează marți Madame Le Figaro.

Brad Pitt
FOTO: Gulliver/ Getty Images

După separarea sa de Angelina Jolie în septembrie anul trecut, Brad Pitt s-a metamorfozat. Pe lângă faptul că a slăbit foarte mult, actorul de 53 de ani a început să ia lecții de olărit și s-a lăsat de băut, cum mărturisea în luna mai în cadrul unui interviu, potrivit Agerpres.

Ulterior a început însă și o terapie, care l-a făcut să-și ceară scuze față de fosta sa soție, dar nu Angelina Jolie, ci precedenta — Jennifer Aniston. „Brad și-a cerut scuze pentru că i-a frânt inima”, a declarat o sursă anonimă pentru revista „Life&Style".

În 2005, pe când Brad Pitt și Jennifer Aniston erau căsătoriți de cinci ani și formau unul dintre cuplurile cele mai strălucitoare ale momentului, actorul din „Fight Club" a cedat farmecelor Angelinei Jolie și a părăsit-o pe actrița din „Friends". Un divorț foarte mediatizat și foarte complicat pentru Jennifer Aniston.

Doisprezece ani mai târziu, Brad Pitt ar înțelege mai bine ce a putut simți actrița la momentul rupturii. „În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut", a adăugat sursa citată.

Chiar dacă Jennifer Aniston și-a revenit cu greu după divorțul de Brad Pitt, în prezent ea este fericită în dragoste și se pregătește să sărbătorească doi ani de căsnicie cu actorul Justin Theroux, scrie Madame Le Figaro.

În acest condiții, i-ar fi venit mai ușor să-și ierte fostul soț. „Ea a fost foarte atinsă de scuzele lui", a declarat o a doua sursă, tot anonimă. "I-a spus că îl iartă și l-a îndemnat să se concentreze asupra viitorului", a adăugat aceasta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri