Sari la conținut

Brad Pitt nu va fi anchetat de FBI 

Actorul Brad Pitt nu va fi anchetat de FBI pentru abuzuri contra minorilor, au afirmat surse din cadrul poliţiei americane. Potrivit acestora presupusul comportament violent pe care starul hollywoodian l-ar fi avut la bordul unui avion faţă de unul dintre fiii lui reprezintă o acuzaţie ”lipsită de substanţă” şi nu necesită demararea unei anchete, informează News.ro.

'Fury' Press Conference In Seoul

Foto: Gulliver/Getty Images

FBI a decis să nu ancheteze acuzaţia de abuz contra minorilor formulată împotriva actorului Brad Pitt şi a precizat că o anchetă în acest caz nu a fost niciodată demarată, deoarece acuzaţia nu are suficientă bază reală pentru lansarea unei investigaţii, afirmă presa americană.

Surse din Poliţia americană au dezvăluit pentru TMZ că ”acest caz nu ar fi trebuit niciodată să fie supus atenţiei agenţiei (FBI, n.r.)”, în ciuda apariţiei în presă a unor acuzaţii contra actorului Brad Pitt, care l-ar fi abuzat fizic şi verbal pe cel mai mare dintre fiii lui, luna trecută, în timp ce familia Jolie-Pitt se afla la bordul unui avion privat.

Starul hollywoodian, în vârstă de 52 de ani, care se află în proces de divorţ cu Angelina Jolie, după ce actriţa americană a depus actele oficiale de divorţ în urmă cu două săptămâni, a fost acuzat că ”a strigat” şi ”a vorbit cu furie” în timp ce se adresa celor şase copii ai săi la bordul unui avion care opera o cursă între Franţa şi Statele Unite.

Departamentul pentru Protecţia Copiilor şi a Familiei din Los Angeles a început o anchetă, investigând acuzaţia că Brad Pitt l-ar fi lovit pe fiul lui Maddox, în vârstă de 15 ani, în timpul unui acces de furie. Reprezentanţii acestei autorităţi au transmis raportul final al anchetei către Poliţia din Los Angeles, care, l-a rândul ei, l-a predat reprezentanţilor FBI, autoritatea care are jurisdicţie în astfel de cazuri.

Deşi FBI se află, în mod oficial, în etapa de strângere a datelor şi a informaţiilor despre acest caz, mai multe surse au dezvăluit pentru TMZ că ”reprezentanţii FBI nu consideră că această acţiune ar fi o anchetă”. Acelaşi site a precizat: ”În culise, ni s-a spus că acez caz nu va ajunge nicăieri”.

Tabloidul RadarOnline a anunţat că actriţa Gwyneth Paltrow, una dintre fostele iubite ale actorului Brad Pitt, încearcă în această perioadă să acţioneze ca un mediator între Brad Pitt şi Angelina Jolie, pentru a-i ajuta să ajungă la o despărţire amiabilă, folosindu-se de experienţa pe care ea însăşi a acumulat-o în urma divorţului de Chris Martin, solistul trupei Coldplay.

Vineri, presa americană a anunţat că Brad Pitt şi-a văzut copiii pentru prima dată după ce soţia lui, actriţa Angelina Jolie, a depus actele de divorţ în luna septembrie. Starul hollywoodian nu îi mai văzuse pe cei şase copii ai lui de când Angelina Jolie a depus la tribunal actele de divorţ, pe 19 septembrie. În urmă cu câteva zile, actorul a primit permisiunea de a-şi vizita copiii şi a spus că a apreciat foarte mult acea întâlnire.

Angelina Jolie a primit custodia temporară a copiilor. Atât ea, cât şi Brad Pitt au fost somaţi să apeleze la serviciile unui cabinet de consiliere psihologică.

Brad Pitt  s-a declarat dispus să facă un test antidrog şi anticool, în cadrul unei înţelegeri pentru a putea să-şi revadă copiii.

Potrivit aceleiaşi surse, actorul - ale cărui vizite trebuie să se desfăşoare în prezenţa unui supraveghetor - este hotărât să facă ”tot ceea ce trebuie” pentru a rămâne în contact cu cei şase copii. 

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Actuala înţelegere dintre părţi va rămâne valabilă până pe 20 octombrie.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.