Brad Pitt şi Angelina Jolie, condamnaţi să plătească o jumătate de milion de euro

Data actualizării: Data publicării:
Angelina Jolie și Brad Pitt.
Angelina Jolie și Brad Pitt. Foto: Gulliver / Getty Images

Justiţia franceză a condamnat în aprilie societatea care administrează domeniul deţinut de Brad Pitt şi de Angelinei Jolie în sudul Franţei la plata a 500.000 de euro unei artiste franceze care s-a ocupat de designul din reşedinţă, scrie AFP.

The United Nations Presents An Advanced Screening Of "Darfur Now"
Foto: Gulliver/Getty Images

Informaţia a fost dezvăluită joi de cotidianul Libération, fiind confirmată de o sursă judiciară.

Curtea de Apel din Paris i-a dat dreptate pe 19 aprilie lui Odile Soudant, artistă specializată în instalaţii luminoase, într-un litigiu pe care aceasta l-a avut cu societatea "Château Miraval". Acesta este numele vastei proprietăţi din localitatea Var, achiziţionată în 2008 de cuplul de actori, care astăzi se află în procedură de divorţ, informează News.ro. 

Justiţia franceză a condamnat această societate să plătească aproape 450.000 de euro administratorului judiciar al Lumières Studio, întreprindere creată de Odile Soudant, astăzi în faliment. 

Societatea "Château Miraval" a fost de altfel somată să plătească şi 8.000 de euro designerului pentru onorariile sale, precum şi 60.000 de euro prejudiciu de imagine şi reputaţie. Împreună cu 50.000 de euro cheltuieli de judecată, factura totală depăşeşte 500.000 de euro. 

Cei doi actori asigurau în martie că în ciuda separării, proprietatea unde şi-au celebrat nunta în 2014 nu va fi scoasă la vânzare. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie 2016, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie. Cei doi actori americani au avut o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014, având împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12 ani, şi trei biologici -  Shiloh, 11 ani, şi gemenii în vârstă de 9 ani Knox şi Vivienne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri