Brad Pitt și Halle Berry, un nou cuplu la Hollywood? „Brad o consideră uimitoare”

Data actualizării: Data publicării:
24th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Zvonurile cu privire la o presupusă relaţie amoroasă între Brad Pitt şi Halle Berry au apărut după ce actorii au fost văzuţi luând masa împreună la un restaurant, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

'Fury' Press Conference In Seoul
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Potrivit tabloidului australian NW, inima lui Brad Pitt bate din nou pentru o femeie frumoasă, nimeni alta decât actriţa Halle Berry. O sursă a declarat ziarului că cei doi "au avut o serie de întâlniri secrete într-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air'', potrivit Agerpres.

''Este devreme pentru a spune (cu siguranţă), dar până acum lucrurile merg bine, iar Brad o consideră absolut uimitoare", a adăugat sursa.

Potrivit acesteia, între cele două vedete de la Hollywood ar fi apărut o scânteie în urmă cu doi ani, însă amândoi erau implicaţi atunci într-o relaţie. "Legătura exista. Brad este cu adevărat genul lui Halle, iar el o apreciază foarte mult, astfel încât nu este surprinzător faptul că au decis să petreacă timpul împreună".

După despărţirea de Angelina Jolie, actorului i s-au atribuit mai multe iubite cum ar fi, de exemplu, actriţa franceză Marion Cotillard. Ultima relaţie presupusă a lui Brad ar fi cea cu actriţa Ella Purnell, mai tânără cu 32 de ani decât el şi care a interpretat-o pe adolescenta Jolie în filmul "Maleficent". Însă, Purnell a dezminţit categoric această relaţie.

Până când Brad Pitt şi Halle Berry nu vor face un anunţ oficial nu se va şti dacă este vorba de o relaţie amoroasă. Însă, totul pare să indice că la mijloc este o poveste de dragoste care ar putea deveni realitate, încheie La Vanguardia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri