Bruce Willis, prima apariţie publică după anunțul că se retrage din actorie din cauza unei boli teribile, afazie

Data actualizării: Data publicării:
bruce willis fiica
Bruce Willis, prima apariţie publică după anunțarea diagnosticului de afazie. Foto: Instagram

Bruce Willis încearcă să se bucure de viață alături de cei dragi, la o săptămână după ce familia actorului a anunțat că acesta se retrage din lumea filmului, din cauza unei boli teribile: afazie. În imaginile postate de soția lui, starul american, în vârstă de 67 de ani, pare fericit la o plimbare în natură alături de partenera sa de viaţă și fiica lor.

Bruce Willis a apărut fericit la o plimbare în natură cu soția Emma Heming Willis și fiica Mabel Ray, după ce a pus capăt carierei de actor

Un diagnostic șocant l-a forțat să renunțe la actorie. Starul din "Die Hard" , în vârstă de 67 de ani, suferă de afazie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Afazia este o boală care afectează capacitatea de a comunica. Poate afecta vorbirea și înțelegerea limbajului scris și vorbit.

Bruce Willis a debutat ca actor de film în prima parte a anilor 1980. Are în palmares un Glob de Aur, două premii Emmy și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri