Sari la conținut

Cântăreaţa Mel B spune că a fost abuzată de soțul său

Cântăreaţa Mel B, membră a fostului grup Spice Girls, a obţinut un ordin de restricţie pe numele soţului ei, după ce a depus în instanţă un set de documente în care l-a acuzat pe fostul ei partener de viaţă că a abuzat-o fizic şi emoţional pe durata celor 10 ani de căsnicie, informează Reuters.

2015 Essence Street Style Block Party - Show

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Artista britanică, în vârstă de 41 de ani, a spus că soţul ei, producătorul TV Stephen Belafonte, a bătut-o şi i-a distrus încrederea în sine, ameninţând-o că va da publicităţii o înregistrare video cu conţinut sexual dacă îl va părăsi. Cântăreaţa a depus aceste documente la Tribunalul Superior din Los Angeles cu scopul de a obţine un ordin de restricţie, relatează News.ro.

Cererea ei a fost aprobată, luni, iar o audiere în acest caz a fost programată pe 24 aprilie.

În documentele depuse în instanţă, Melanie Brown a detaliat un incident petrecut în 2007, când Stephen Belafonte a lovit-o şi a trântit-o pe podea, sugrumând-o, în seara finalei show-ului de televiziune ”Dancing with the Stars”.

Artista afirmă că, în 2012, Belafonte, extrem de gelos, a lovit-o cu pumnul în faţă şi i-a spart buza inferioară, cu câteva momente înainte ca ea să înregistreze un moment artistic cu cântăreţul Usher pentru show-ul TV ”The X Factor”.

Cântăreaţa a inclus în documentele depuse la tribunal un set de fotografii relevante, inclusiv câteva realizate în timpul participării sale în emisiunea „The X Factor”, care o arată cu vânătăi pe braţe şi la nivelul feţei.

Mel B a spus că a încercat să îl părăsească pe Stephen Belafonte de mai multe ori. ”Însă el m-a ameninţat cu violenţă şi m-a ameninţat că îmi va distruge viaţa în toate felurile posibile... că îmi va distruge cariera şi că îmi va lua copiii”, a adăugat artista britanică.

Mel B, supranumită ”Scary Spice” pe vremea când făcea parte din grupul Spice Girls, a depus actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles în luna martie, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile.

Melanie Brown şi Stephen Belafonte, ambii în vârstă de 41 de ani, s-au căsătorit în 2007, după o logodnă de cinci luni.

Cei doi i-au crescut împreună pe copiii proveniţi din relaţiile lor anterioare: Angel Iris Murphy Brown, fiica în vârstă de nouă ani pe care Mel B o are cu fostul ei iubit Eddie Murphy, Phoenix Chi Gulzar, fiul de 17 ani pe care artista îl are cu fostul ei soţ Jimmy Gulzar, respectiv Giselle Belafonte, fiica în vârstă de 12 ani pe care Stephen Belafonte o are cu fosta lui iubită Nicole Contreras.

Grupul pop britanic Spice Girls a fost înfiinţat la Londra, în anul 1994, şi a fost alcătuit din cântăreţele şi dansatoarele Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm şi Geri Halliwell. Albumele acestui grup s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, iar trupa a devenit un veritabil fenomen mondial, cunoscut sub numele de ”Spice Mania”.

Stephen Belafonte, născut pe 18 mai 1975 în California, este un producător de film. Când avea 12 ani, s-a mutat cu mama şi cei şase fraţi ai lui în New Jersey. A revenit la vârsta de 18 ani în California şi şi-a schimbat numele de familie în Belafonte. A fost căsătorit cu Nancy Carmell în perioada 1997 - 1999.