Cântărețul Stromae are grave probleme de sănătate din cauza unui medicament pentru paludism

Data actualizării: Data publicării:
Les Victoires de La Musique 2014 - Show

Artistul belgian Stromae, care s-a ținut departe de lumina reflectoarelor după turneul Racine Carrée din 2016, a dezvăluit pentru ziarul Libération, într-un interviu încrucișat cu designerul Karl Lagerfeld, din 6 octombrie, că are grave probleme de sănătate și simte că ''pierde controlul'', informează duminică Huffington Post în ediția franceză.

Foto: Gulliver/Getty Images

În timpul turneului pe care l-a susținut în Africa, în 2015, Stromae a luat un tratament pentru paludism pe care organismul său nu l-a tolerat. Artistul și-a întrerupt turneul mondial și a fost readus de urgență în Europa. Deși simptomele au fost serioase — halucinații, amețeli—, în luna martie anul trecut, Stromae spunea că s-a însănătoșit. Se pare că lucrurile nu stau însă chiar așa.

''Am avut o recădere în urmă cu puțin timp. Ca să fiu cinstit, am fost internat în spital, așa că sunt încă puțin sub tratament și din această cauză mă trezesc târziu. Am făcut o reacție severă la Lariam, un medicament pentru paludism. Am trecut printr-o decompensare fizică. Am simțit că pierd complet controlul. Nu e o glumă'', a explica artistul, la începutul lunii octombrie, pentru Libération, citat de Agerpres.

În momentul în care Karl Lagerfeld l-a întrebat care sunt simptomele, Stromae a răspuns: ''Amețeli și crize severe de anxietate''.

Din cauza problemelor medicale, programul zilnic al artistului este dat peste cap: ''(ziua) începe de obicei pe la prânz. Scriu noaptea (...), nu-mi impun programe prea complicate. În afară de asta, sunt o companie agreabilă. Compun seara sau noaptea''.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri