Carla's Dreams: Concertul de la Târgovişte nu va fi reprogramat

Data publicării:
carla s dreams

Formaţia Carla's Dreams a publicat pe Facebook un punct de vedere legat de scandalul iscat după întreruperea concertului de vineri, de la Târgovişte, când un spectator a aruncat cu bani spre solistul grupului. Artiştii au spus că au primit un mesaj în care li s-a transmis faptul că nu sunt bineveniţi în acel club, denumit Belvedere Studio.

carla s dreams

Vineri seară, un spectator s-a apropiat de scenă şi a aruncat bani spre solistul Carla's Dreams. Artistul a luat banii spectatorului şi i-a aruncat înapoi, după care s-a întors şi a ieşit din scenă, anunţând: ”Vă mulţumim mult!”, stârnind nedumerire în rândul spectatorilor, aşa cum a apărut într-o înregistrare video publicată pe YouTube.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reprezentanţii restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sâmbătă, pe Facebook, că membrii formaţiei au promis că vor reveni în cel mai scurt timp posibil şi biletele rămân valabile, iar banii pot fi returnaţi.

Apoi, clubul Belvedere Studio a anunţat pe pagina de Facebook, în data de 18 septembrie: ”Am decis să renunţăm la reprogramarea concertului. Membrii formaţiei şi staff-ul acesteia nu mai sunt bineveniţi în Studio”.

La rândul lor, artiştii au publicat pe Facebook, punctul lor de vedere. ”Tolerarea viciilor de organizare şi/ sau desfăşurare a evenimentelor publice poate duce la consecinţe grave”, au scris cei de la Carla's Dreams.

Trupa a făcut mai mult precizări legate de momentele care au fost omise în clipul care a circulat pe internet: ”Încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluţiei de pe scenă; precizarea publică (la microfon) de a înceta «exploziile de cash»; accesul unui număr de persoane pe scenă; tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieţilor de pe scenă; înjurăturile de rigoare; ameninţările de rigoare”.

Membrii Carla's Dreams au mai scris că ”«Aruncarea cu bani» îşi are farmecul său, însă îşi are şi formatul său. În caz contrar, se transformă în lipsă vădită de respect”.

”Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniţi în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgovişte este mult mai mult decât un club iresponsabil. Şi oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ”, au mai scris artiştii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri