Caroline Flack, vedetă a emisiunii „Insula iubirii” din Marea Britanie, s-a sinucis la 40 de ani

Data publicării:
Caroline Flack vedeta Insula Iubirii din Marea Britanie s-a sinucis
Caroline Flack Foto: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Caroline Flack, fostă gazdă a reality show-lui „Insula iubirii” din Marea Britanie, s-a sinucis, la vârsta de 40 de ani, a confirmat familia. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit sâmbătă în apartamentul din estul Londrei. Vestea a produs un adevărat șoc în Marea Britanie, unde era una dintre cele mai cunoscute și populare vedete de televiziune.

Caroline Flack a prezentat la ITV serialul întâlnirilor amoroase „Insula iubirii” încă de la prima difuzare, în 2015, până în decembrie anul trecut, când a fost pusă sub acuzare pentru agresiune, după un incident petrecut în casa ei. La câteva zile după ce a fost arestată, a fost înlocuită din show-ul de televiziune.

Ea a susținut că este nevinovată și că nu l-a lovit pe iubitul ei, în vârstă de 27 de ani. A fost eliberată pe cauțiune, iar procesul era programat să înceapă în martie. 

Caroline Flack ținuse mult la emisiunea TV pe care o prezenta, despre care declarase că a fost lumea ei timp de cinci ani și o considera cel mai bun show televizat. Într-adevăr, „Insula iubirii” este un fenomen în materie de audiențe în Marea Britanie și deja acest format se difuzează în mai multe țări, sub franciză. 

Caroline Flack era coprezentatoare și la „X Factor” și câștigase în 2014 un concurs televizat de dans.

Familia a cerut presei să-i respecte intimitatea, în condițiile în care tabloidele urmăreau constant viața vedetei. A avut o relație cu starul fostei formații One Direction, Harry Styles, dar au fost zvonuri că și cu prințul Harry ar fi avut o legătură amoroasă. 

Redactor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri