Ce spune Mihai Trăistaru despre prestația României la Eurovision

Data publicării:
mihai-traistariu-fb
Foto: facebook.com/Mihai.Traistariu/

Mihai Trăistariu a comentat pe Facebook prestaţia artistei Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, în cea de-a doua semifinală a concursului. Cu toate că România nu s-a calificat în finala de sâmbătă, de la Expo Tel Aviv, cântărețul a lăudat-o pe Ester Peony.

Artistul spune că a doua semifinală de la Eurovision a fost „wooooow!” și că unele momente l-au lăsat „cu gura căscată!”

„Grafica face 75% din show ! Unii artiști nici n-au mai adus oameni pe scenă. S-au folosit doar de grafică și au fost super”, a adăugat Trăistariu, pe pagina de Facebook.

El este de părere Azerbaijan va câștiga marea finală: „Mi-a placut totul! A fost o surpriză neașteptată pentru mine! Modern la maximum, voce, piesă. Excelent e puțin spus.”

„Rusul a făcut iarăși un show excepțional. Ar putea și el lua locul I lejer. Olanda mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună. Azi a excelat de asemenea”, a adăugat artistul.

Mihai Trăistariu a vorbit și despre echipa țăriin oastre: „România a fost la mare înălțime. Ester a cântat fără greșeală. Iar show-ul chiar a fost fain. Și faza cu mâna, pe care au păstrat-o și îmbunătățit-o a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sound-ul ultra modern. În concluzie, România s-a prezentat super bine”.

Cântărețul a mai spus că în a doua semifinală ceami bună voce a avut-o Macedonia.

„A fost o SEMIFINALĂ de nivelul unei FINALE. Foarte greu! Foarte buni! Din ce în ce mai greu să reprezinți țara ta! Bravo, iubitori ai Eurovision-ului! Reușiți să-i faceți pe artiștii pasionați de Eurovision să se preocupe mai mult decât ar face-o în mod obișnuit”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri