Charlie Sheen a dat în judecată National Enquirer, care a scris că actorul a violat un minor

Data publicării:
Comedy Central Roast Of Charlie Sheen - Red Carpet
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul Charlie Sheen a dat în judecată National Enquirer, după ce tabloidul a publicat un articol potrivit căruia artistul ar fi violat un minor în urmă cu trei decenii, informează huffingtonpost.com citat de News.ro.

Comedy Central Roast Of Charlie Sheen - Red Carpet
Foto: Gulliver/Getty Images

National Enquirer a publicat la începutul lunii trecute un articol care arată că Sheen l-a violat în anii '80, pe platourile de filmare pentru producţia cinematografică „Lucas” (1986), pe actorul Corey Haim, care avea vârsta de 13 ani la acea vreme. 

Potrivit procesului intentat vineri în Los Angeles, articolul reprezintă „o campanie de defăimare maliţioasă, şocantă şi dezgustătoare”. Sheen, în vârstă de 52 de ani, cere plata unor daune, fără să specifice o sumă.

Unul dintre pârâţii numiţi în acest proces este Dylan Howard, director de conţinut al American Media Inc., compania care deţine National Enquirer. Un alt pârât este actorul Dominick Brascia, unul dintre prietenii lui Haim, care a declarat pentru tabloid că acesta a fost violat de Charlie Sheen.

„Cu o maliţiozitate calculată, National Enquirer a ajuns la concluzia că poate obţine bani publicând articole false şi scandaloase la adresa lui Sheen, potrivit cărora el este un prădător sexual care are în vizor băieţi aflaţi la pubertate”, susţin reprezentanţii lui Sheen.

American Media a transmis pentru Variety că „aşteaptă cu nerăbdare procesul cu Sheen”, pentru a îi expune comportamentul în instanţă.

Corey Haim a încetat din viaţă în anul 2010, la vârsta de 38 de ani. Mama lui a spus într-un interviu recent că nu crede că Sheen l-a violat pe fiul ei. Ea i-a mai spus lui Dr. Oz că Haim a fost abuzat sexual în timpul adolescenţei sale, dar că atacatorul a fost Dominick Brascia.

Carlos Irwin Estévez, născut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, s-a remarcat în lungmetrajele „Plutonul” (1986) şi „Wall Street” (1987), regizate de Oliver Stone. După 2000, a jucat în special în producţii de televiziune - „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half Men” şi „Anger Management” au fost adevărate succese de public. În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obţinute într-un singur sezon.

A câştigat un Glob de Aur pentru rolul din serialul „Orice e posibil/ Spin City”. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 1994.

Viaţa privată a actorului Charlie Sheen a fost însă marcată de numeroase probleme cu justiţia, cauzate de consumul de alcool şi stupefiante, dar şi din cauza unor episoade de violenţă domestică. Din acest motiv, starul american a fost concediat în martie 2011 de CBS şi Warner Bros din serialul „Two and a Half Men”. În 2015, el a anunţat că a fost infectat cu HIV.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri