Charlize Theron cere premii pentru sexul neutru

Data actualizării: Data publicării:
amfAR Hong Kong Gala 2017 - Red Carpet
Foto: Guliver/Getty Images

Celebra actriță Charlize Theron vrea se introducă rapid o nouă categorie de premii în cinematografie: pentru sexul neutru, adică pentru artiștii care nu se identifică nici în bărbat, nici în femeie.

Charlize Theron, în vârstă de 44 de ani și câștigătoare a premiului Oscar acum 15 ani, se alătură demersurilor făcute de MTV Movie Awards și Brit Awards care iau în calcul să renunțe la categorii sau să o adauge și pe cea pentru sexul neutru.

Actriţa are doi copii adoptaţi, un băiat și o fată, şi a anunțat recent că îşi creşte primul copil ca fată după ce îl prezentase iniţial ca băiat. Cresc ''două fete frumoase'', a declarat vedeta.

Vedeta de la Hollywood a explicat că Jackson, în vârstă de şapte ani - unul dintre cei doi copii adoptaţi de actriţă - avea trei ani când i-a spus: ''Eu nu sunt un băiat!''. 

"Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată...", a mărturisit actriţa, potrivit Daily Mail. ''Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: 'Eu nu sunt un băiat!''', a adăugat vedeta.

Theron, cunoscută în special pentru rolurile interpretate în filme precum ''The Devil's Advocate'' şi ''Mighty Joe Young'', i-a adoptat pe Jackson - în 2012 - şi pe August, trei ani mai târziu.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri