Concertele de la festivalul Untold, pentru prima dată live pe YouTube

Data actualizării: Data publicării:
untold
Foto: Facebook/Untold

Desemnat încă de la prima ediție “Best Major Festival in Europe”, festivalul UNTOLD și YouTube colaborează anul aceasta pentru a oferi fanilor muzicii care nu pot ajunge la Cluj Napoca posibilitatea de a trăi online magia festivalului. Fanii vor putea urmări live pe YouTube artiștii care vor cânta pe scena principală a festivalului.

untold
Foto: Facebook/Untold

Oricine deține un telefon, o tabletă, un laptop sau un calculator, poate avea un loc în primul rând la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa și să îi urmărească pe The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojack și mulți alții direct pe canalul de YouTube al festivalului UNTOLD în perioada 2-5 august.

Dan Oros, Marketing Manager Google Romania: “Ne bucurăm să colaborăm cu UNTOLD și să aducem experiența festivalului online. UNTOLD va transmite live pe canalul lor de YouTube cele mai așteptate numere artistice, oferind astfel posibilitatea și celor de acasă să își urmărească artiștii preferați. Toți cei interesați se pot abona de pe acum pe canalul UNTOLD”

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD: “UNTOLD este primul festival din România care are un parteneriat cu YouTube. Suntem încântați că vom reuși să transmitem și celor care nu reușesc să ajungă la festival, măcar o parte din magia celor 4 zile și show-urile incredibile ale celor mai în vogă artiști ai momentului.”

Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, iar abonații lor vor avea posibilitatea să aibă acces online în culisele festivalului.

Citiți și:  Ce șanse are un festival UNTOLD la București?

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri