Concluziile biroului de medicină legală din LA în cazul morții lui Chester Bennington

Data publicării:
Linkin Park iHeartRadio Album Release Party Presented by State Farm at the iHeartRadio Theater LA
Foto: Gulliver/Getty Images

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a murit, joi, după ce s-a spânzurat de uşa de la dormitor din locuinţa sa din Palos Verdes, a confirmat, vineri, Biroul de medicină legală din Los Angeles, precizând că în camera artistului a fost găsită o sticlă cu alcool pe jumătate goală, informează Associated Press, citată de nydailynews.com și News.ro.

Linkin Park iHeartRadio Album Release Party Presented by State Farm at the iHeartRadio Theater LA
Foto: Gulliver/Getty Images

Ed Winter, purtătorul de cuvânt al Biroului de medicină legală din Los Angeles, a spus că artistul, în vârstă de 41 de ani, s-a spânzurat la uşa dormitorului din locuinţa sa.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că în dormitorul lui Chester Bennington a fost găsită o sticlă cu alcool pe jumătate goală, dar aceasta nu se afla în apropierea artistului. El a precizat că nu au fost identificate stupefiante.

De-a lungul vieţii sale, Chester Bennington a avut probleme cu dependenţa de alcool şi de droguri. 

La faţa locului nu a fost găsit niciun bilet prin care Chester Bennington să explice motivul pentru care s-ar fi sinucis. Autopsia urmează să fie efectuată.

Chester Bennington a fost găsit spânzurat joi în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles. Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care s-a sinucis artistul.

Chester Bennigton s-a spânzurat cu o curea, la uşa dintre un dormitor şi o baie din locuinţa sa, în ziua în care prietenul lui, Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani. Solistul trupei Linkin Park i-a scris atunci lui Cornell o scrisoare emoţionantă prin care rememorează ce a însemnat prietenia lor.

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park şi Dead by Sunrise.

Artistul era originar din Phoenix, Arizona, şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri