Controversele stârnite de un fotomodel care și-a alăptat pe podium bebelușul, în timp ce defila în costum de baie

Data actualizării: Data publicării:
mara martin
Foto: Guliver/Getty Images

Un fotomodel a stârnit controverse, după ce și-a alăptat fiica în vârstă de 5 luni chiar pe podiumul de modă, în timpul unei defilări pentru Sports Illustrated, scrie BBC News.

mara martin
Foto: Guliver/Getty Images

Mara Martin a defilat la prezentarea costumelor de baie Sports Illustrated alăptându-și fetița de doar câteva luni. Ipostaza în care a apărut fotomodelul a stârnit însă o mulțime de controverse, iar internauții au asaltat-o cu mesaje pe contul ei de Instagram.

„Nu pot sa cred că m-am trezit cu toate aceste articole despre mine și fiica mea, în timp ce fac ceva normal, ceva ce fac zilnic”, a scris modelul pe Instagram.

Fanii Marei au lăudat gestul și au considerat benefic faptul că aceasta promovează într-un mod atât de public alăptarea. Au existat însă și voci care au acuzat-o că își dorește atenție și că recurge la tertipuri pentru a intra în vizorul publicului.

„Povestea mea e simplă: sunt o mamă care își hrănește bebelușul și atât”, a mai scris modelul, adăugând că nu este de părere că apariția ei ar trebui comentată, cu atât mai puțin comentată.

Mara Martin s-a numărat printre cele 16 finaliste desemnate de Sports Illustrated pentru a defila în colecția de costume de baie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri