Coolio, arestat în aeroportul din Los Angeles

Data publicării:
coolio
Foto: Facebook

Rapperul american și un alt bărbat au fost arestați sâmbătă pentru posesie de arme de foc pe aeroportul din Los Angeles. Aceștia au încercat să strecoare la controlul de securitate un pistol furat care avea muniția de foc aferentă, scrie UPI.com.

coolio
Foto: Facebook

Poliția din aeroportul internațional din Los Angeles a reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani în timpul controlului de securitate după ce scanerele Administrației pentru securitatea transporturilor au detectat prezența unei arme de foc într-un bagaj de mână. Poliția l-a oprit pe bărbatul care era împreună de rapper, permițându-i lui Coolio să meargă mai departe la îmbarcare spre avion. Ulterior, în urma verificărilor efectuate, poliția a stabilit că arma de foc îi aparținea lui Coolio și l-au dat jos din avion pentru a fi interogat, scrie Agerpres.

Pe numele său adevărat Artis Leon Ivy, 53 de ani, rapperul Coolio și cel care-l însoțea au fost reținuți de poliția din Los Angeles pentru posesia unei arme de foc furate, iar cauțiunea a fost stabilită la 37.308 dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri