Sari la conținut

De ce nu îi menționează Nicole Kidman pe copiii ei înfiați în discursurile de mulțumire

Nicole Kidman a câștigat, duminică seară, premiul pentru cea mai bună actriță într-un miniserial pentru rolul său din „Big Little Lies”. Discursul său de acceptare a atras atenția internauților care se întreabă de ce actrița nu i-a menționat pe copiii ei înfiați, din căsătoria cu Tom Cruise.

În discursul de mulțumire de la gala Globurilor de Aur, Nicole Kidman, le-a menționat doar pe fiicele sale din căsătoria cu Keith Urban, Sunday Rose și Faith Margaret, în vârstă de 9, respectiv 7 ani. Fanii săi nu sunt încântați că artista nu i-a menționat și pe ceilalți doi copii ai ei - Isabella Jane și Connor Cruise, în vârstă de 25, respectiv 22 de ani – pe care i-a adoptat în timpul mariajului ei anterior, cu actorul Tom Cruise. Cuplul a divorțat în 2001, după 11 ani de căsnicie, relatează Washington Post.

Actrița este în prezent căsătorită cu Keith Urban, din 2006.

Nicole Kidman a câștigat primul premiu al galei, lucru care i-a dat prilejul să menționeze că, fiind devreme, fiicele sale nu s-au culcat încă: „Sunny, Faith, vă iubesc. O să aduc acest trofeu acasă, pentru voi”.

Nu e prima oară când actrița îi „omite” din discursul de acceptare a unui premiu pe copiii săi cu Tom Cruise. În septembrie 2017, Nicole Kidman a dedicat premiul Emmy câștigat copiilor său mai mici.

Nicole Kidman And Tom Cruise Candid

FOTO; Gulliver/ Getty Images

Presa străină scrie că, cel mai probabil, totul ar fi pornit de la Scientologie, religia fostului soț, Tom Cruise, dar și a copiilor înfiați. Tinerii locuiesc cu Tom Cruise încă de la divorț.

tom cruise si copii

 FOTO: Gulliver/ Getty Images

Nicole Kidman a fost și ea adeptă a scientologiei, iar potrivit membrilor, oamenii care renunță la această religie nu sunt bine priviți.

Actrița Leah Remini, care a fost adepta acestei religii, a povestit că la un moment dat, când s-a întâlnit cu Isabella, a întrebat-o dacă a mai vorbit cu Nicole în ultimul timp, iar ea a răspuns „Nici dacă aș avea de ales” și a adăugat că mama ei este „SP”. În terminologia scientologică, înseamnă „persoană supresivă”, adică cineva care „caută să-i supere pe ceilalți, să-i discrediteze și să oprească progresul grupului”.

Nicole Kidman a câştigat primul Glob de Aur al serii, fiind considerată cea mai bună actriţă într-un miniserial sau film de televiziune pentru rolul său din „Big Little Lies”, în care joacă rolul unei femei bătute de soţul ei. Ea a avut cuvinte de laudă pentru colega sa de platou şi totodată coproducătoara miniserialului, Reese Witherspoon. „Wow, puterea femeilor!”, a spus Kidman după ce a primit al patrulea Glob de Aur al carierei (Lista completă a câștigătorilor aici).

„Big Little Lies”  a dominat, de altfel, competiţia. După ce Nicole Kidman a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă într-un miniserial sau film de televiziune,  Laura Dern şi Alexander Skarsgard au primit distincţiile pentru cea mai bună actriţă în rol secundar şi respectiv cel mai bun actor secundar într-un serial, miniserial sau film de televiziune.