DIGIPEDIA. Scandaluri la Hollywood

Data publicării:
jennifer crisofulli

În ziua de azi, se pare că mulți speră să fie următoarea mare vedetă de reality-show. Dar uneori, faima trecătoare are un preț. Vei fi expus și trebuie să fii puternic. Cei mai mulți oameni nu se gândesc însă la consecințe.

Reality-showurile le pot aduce faimă oamenilor obișnuiți într-o clipă. Sau îi pot defăima pentru totdeauna. Pentru mulți, reality-show-urile sunt șansa vieții lor. Dar pentru alții, 15 minute pot însemna coșmarul vieții lor.

Jennifer Crisafulli a fost concurentă în sezonul doi din „Ucenicul”. Dar Jennifer e considerată printre cele mai cunoscute persoane din istoria reality-showurilor. „E o perioadă între 2004 și 2005 care e definită drept viața mea. E înghețată în timp”, spune Jennifer. Tânăra a intrat în emisiunea lui Donald Trump ca să-și facă un nume, la fel ca și câștigătorul sezonului unu, Bill Rancic. „E o senzație extraordinară, cum n-am mai trăit”, a mărturisit acesta.

În reality-show-uri, vedetele pot fi doar niște versiuni deformate. Aspectul fizic, felul de a vorbi, de a se purta pot fi doar un joc. Poți apărea ca un erou sau într-o lumină negativă. Concurenții trebuie să știe că e bine să se controleze tot timpul. Pe de altă parte, trebuie să fie deschiși, pentru că scopul acestor programe este să expui totul. E o sabie cu dublu tăiș.

Este tema pe care o tratează ediția de sâmbătă a emisiunii „Digipedia” de la Digi24, care vă prezintă un documentar despre cele mai mari scandaluri stârnite de reality-show-uri în America.

Urmăriți filmul documentar pe Digi24 HD. Online îl puteţi viziona numai LIVE (nu se arhivează), pe http://www.digi24.ro/live/digi24, sâmbătă, de la ora 21:00, iar duminică, în reluare, de la ora 2:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri