Ed Sheeran a cumpărat toate proprietăţile din jurul casei sale

Data actualizării: Data publicării:
Z100's Jingle Ball 2017 - SHOW
Foto: Gulliver/Getty Images

În ciuda succesului său, cântăreţul britanic Ed Sheeran a fost mereu apreciat pentru modestia şi simplitatea sa. Se pare însă că mania grandorii a pus stăpânire pe artist dacă e să dăm crezare informaţiilor apărute în cotidianul britanic Daily Mail, care relatează că muzicianul ar fi cumpărat patru proprietăţi alăturate locuinţei sale, informează duminică site-ul 20minutes.fr.

Z100's Jingle Ball 2017 - SHOW
Foto: Gulliver/Getty Images


Pe de altă parte, cântăreţul nu poate fi criticat pentru că îşi foloseşte averea estimată la 40 de milioane de lire şi care sporeşte în continuare. Proprietăţile vor asigura o viaţă departe de ochii curioşilor pentru Ed Sheeran şi Cherry Seaborn, viitoarea sa soţie, cu care s-a logodit recent. Presa a scris deja că muzicianul şi-ar fi amenajat un bar privat la care accesul se face printr-un tunel legat de casa principală, scrie Agerpres.

Cântăreţul doreşte să-şi mărească domeniul adăugând un studio de înregistrări, o sală de cinema, două săli de jocuri şi o discotecă.

Vecinii nu par să fie deranjaţi de achiziţiile făcute de Ed Sheeran, iar unul dintre aceştia a declarat pentru Daily Mail că astfel ''ne se va mai plânge nimeni că pune muzică prea tare''.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri