Elton John, dezvăluiri despre viața lui Michael Jackson: „Era un bolnav mintal şi o persoană tulburată”

Data actualizării: Data publicării:
Michael Jackson Court Case Continues
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreţul britanic Elton John descrie în memoriile sale publicate recent cum "regele pop-ului" s-a schimbat dramatic de-a lungul anilor, relatează ziarul spaniol ABC în ediţia sa online.

Elton John, 72 de ani, a decis să nu ţină nimic secret în memoriile sale, publicate în foileton de ziarul Daily Mail, indiferent de consecinţe. După ce a mărturisit că a suferit de un cancer la prostată şi despre dependenţa sa de sex şi droguri, cântăreţul abordează, într-un alt capitol, aspecte din viaţa unui prieten de-al său, Michael Jackson.

Deşi au fost prieteni timp de mulţi ani, Elton John l-a descris pe "regele pop-ului" ca "bolnav mintal" şi o persoană "o persoană tulburată", scrie Agerpres.

"L-am cunoscut pe Michael când avea 13 sau 14 ani... Era cel mai adorabil copil pe care ţi-l poţi imagina. Dar, la un moment dat, a început să se izoleze de lume şi de realitate, cum a făcut şi Elvis Presley", spune Elton John în memoriile sale.

"Dumnezeu ştie ce îi trecea prin cap şi ce medicamente îi fuseseră prescrise, însă de fiecare dată când mă întâlneam cu el în ultimii ani, mă gândeam doar că bietul om îşi pierduse complet capul. Nu vreau să spun asta în sensul distractiv al cuvântului. Era un bolnav mintal şi o persoană tulburată când te aflai în preajma sa", a continuat el.

Cântăreţul a precizat că la una dintre petrecerile sale organizate în Los Angeles, l-a găsit pe Michael Jackson jucându-se cu fiul asistentei sale.

A crezut atunci că "regele pop-ului" nu se simţea bine în compania adulţilor şi că se refugiase în universul copiilor.

Nu a ajuns niciodată să-l suspecteze de ceva. Acuzaţiile de abuz asupra copiilor au venit mai târziu, după câţiva ani, şi mai ales după moartea megastarului, a încheiat Elton John.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri