Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt ar urma un tratament de schimbare de sex

Data actualizării: Data publicării:
"First They Killed My Father" New York Premiere
Foto: Gulliver/Getty Images

Shiloh Jolie-Pitt, 12 ani, ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex, având în vedere că, deşi s-a născut fată, a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat, scrie ziarul spaniol ABC. Perioada grea prin care trece fiica actorilor americani ar fi unul dintre motivele pentru care Jennifer Aniston ar fi decis  să petreacă câteva zile la vila lui George Clooney, unde se afla și Brad Pitt însoțit de una dintre fiicele lui, Shiloh. Jennifer Aniston pare să se înţeleagă foarte bine cu Shiloh, actriţa dorind să-i ofere sprijin moral în această etapă grea, scrie Agerpres

"First They Killed My Father" New York Premiere
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorii americani Brad Pitt şi Jennifer Aniston, care au fost căsătoriţi timp de cinci ani, au petrecut câteva zile de vacanţă în Europa în vila din Italia a prietenului lor George Clooney, suscitând zvonuri privind o posibilă împăcare a lor, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC.

Brad Pitt, după divorţul său de Angelina Jolie, a trecut prin momente dificile. Lupta pentru custodia copiilor şi costul acestei separări au pus o mare presiune asupra actorului. Vara aceasta, Brad Pitt a decis să se relaxeze şi să plece în Europa pentru a se bucura de câteva zile de linişte în vila de malul lacului Como a bunul său prieten, George Clooney. Actorul a fost însoţit şi de una dintre fiicele sale, Shiloh, foarte afectată de divorţul părinţilor ei.

Elementul surpriză al acestei vacanţe a fost însă o vizită a lui Jennifer Aniston, care se afla la Milano pentru filmările la noua sa producţie, comedia "Murder Mystery". Actriţa a profitat de prezenţa ei în nordul Italiei pentru a petrece câteva zile de relaxare în vila lui Clooney.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi între 2000 şi 2005, dar se pare că, deşi au trecut 13 ani de la divorţ, relaţia lor a rămas specială. Pe de altă parte, Jennifer Aniston pare să se înţeleagă foarte bine cu una dintre fiicele actorului, Shiloh. Un alt motiv pentru care actriţa a decis să vină la vila lui George Clooney este pentru a-i oferi sprijin moral lui Shiloh. Pe lângă divorţul părinţilor săi, Shiloh ar urma un tratament foarte dificil de schimbare de sex, având în vedere că, deşi s-a născut fată, a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat.

Nu este prima dată când se vorbeşte despre o posibilă împăcare a celor doi actori, iar acum zvonurile s-ar putea adeveri. În ultimul timp, cei doi actori au fost văzuţi de multe ori împreună, ultima oară la Londra.

"Brad şi Jen au luat legătura sporadic de-a lungul anilor, însă contactele dintre ei au devenit mai frecvente de când actriţa s-a despărţit de Justin (Theroux)", au declarat surse apropiate celor doi actori pentru revista italiană Grazia. După ce au fost văzuţi la Londra şi au petrecut împreună o vacanţă la vila lui George Clooney, zvonurile par mai adevărate ca oricând, încheie ABC.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în septembrie 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri