Sari la conținut

VIDEO. Fiul de 12 ani al basistului trupei Metallica va cânta în turneu alături de Korn

Tye Trujillo, fiul în vârstă de 12 ani al rockerului Robert Trujillo, basistul trupei Metallica, va pleca în turneu alături de grupul Korn, înlocuindu-l pe Fieldy, unul dintre membrii acestei formaţii, informează teamrock.com citat de News.ro.

13161903_854623094666357_6657423038286906905_o

Foto: Facebook

Trupa Korn a confirmat această informaţie şi a anunţat că Tye Trujillo va cânta în concertele pe care grupul le va susţine în America de Sud, începând din 17 aprilie.

Tye Trujillo cântă în trupa The Helmets şi îl va înlocui pe basistul Fieldy, care, ”din circumstanţe neprevăzute”, nu va putea să participe la şase concerte pe care Korn le va susţine în Columbia, Brazilia, Argentina şi Chile în a doua jumătate a lunii aprilie.

Basistul Fieldy se va alătura trupei Korn pentru secţiunea nord-americană a turneului formaţiei, care va debuta pe 6 mai cu un show la Carolina Rebellion, un festival organizat anual în Carolina de Nord.

Secţiunea nord-americană a acestui turneu se va încheia cu un show în oraşul Cincinnati, pe 7 octombrie.

Trupa Korn îşi promovează în această perioadă cel mai recent album de studio, ”The Serenity Of Suffering”, ce a fost lansat în 2016.

Korn este o trupă din Bakersfield, California, înfiinţată în 1993, ce a avut o puternică influenţă asupra industriei rock, în special în ceea ce priveşte genurile nu metal şi industrial metal.

Trupa americană a lansat 12 albume de studio, care s-au vândut în peste 35 de milioane de copii pe plan mondial. Korn a câştigat două premii Grammy şi două MTV Video Music Awards.