Fiul în vârstă de 3 ani al cântăreţului Michael Buble are cancer

Data actualizării: Data publicării:
Michael Buble
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Noah, fiul în vârstă de 3 ani al cântăreţului canadian Michael Buble şi al actriţei Luisana Lopilato, a fost diagnosticat cu cancer, scrie BBC.

Michael Buble
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Anunţul a fost publicat vineri pe pagina de Facebook a cântăreţului: „Suntem devastaţi de recentul diagnostic primit de fiul nostru mai mare, Noah, care se află acum sub tratament în Statele Unite”, relatează News.ro.

Michael Buble şi Luisana Lopilato au renunţat la toate proiectele profesionale pentru a se concentra pe situaţia fiului lor.

„Am fost mereu foarte vocali referitor la importanţa familiei şi a dragostei faţă de copiii noştri. Luisana şi eu ne vom dedica timpul şi toată atenţia acum pentru a-l ajuta pe Noah să se facă bine”, se mai arată în declaraţia publicată. ”În aceste momente complicate, nu vă cerem decât să vă rugaţi pentru noi şi să ne respectaţi intimitatea. Avem un lung drum de parcurs şi sperăm că, prin ajutorul familiei, prietenilor şi fanilor din întreaga lume, să câştigăm această bătălie, cu voia lui Dumnezeu”.

Michael Buble şi Luisana Lopilato mai au un fiu, Elias, în vârstă de 9 luni.

Între apariţiile publice ale lui Michael Buble programate pentru lunile viitoare se numără gala Brit Awards, pe 22 februarie, şi Juno Awards, pe 2 aprilie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri