Sari la conținut

Fiul lui Michael Buble a învins cancerul

După aproximativ cinci luni de tratament, copilul în vârstă de trei ani a învins cancerul. Vestea bună a fost făcută publică de soția artistului, Luisana Lopilato.

vcvc

Foto: Facebook

“Slavă Domnului, fiul meu este bine! Când astfel de lucruri se întâmplă, perspectiva ta asupra vieții se schimbă. Și nouă ni s-a întâmplat. Acum, prețuiesc viața mult mai mult, ziua de azi și cea de mâine. Aș vrea să mulțumesc oamenilor pentru susținerea lor, pentru rugăciunile spuse, pentru iubirea lor și aș vrea ca ei să știe că aceste mesaje au ajuns la noi și ne-au ajutat foarte mult să trecem prin asta,” a spus Luisana Lopilato într-o conferință de presă, citată de The Sun.

“Procesul de recuperare este unul lung și trebuie consultat periodic. Dar suntem foarte fericiți. Ne gândim la viitor și la copiii noștri, care abia așteaptă să creascăVăzându-l pe Noah atât de puternic și fericit, mi-a dat puterea să continui filmul la care lucrez acum,” a adăugat actrița.

În luna noiembrie a anului trecut, după diagnosticarea cu cancer a fiului lor, Michael Buble şi Luisana Lopilato au anunţat că vor renunţa la toate angajamentele lor oficiale pentru a putea să se concentreze pe ajutorul de care Noah are nevoie pentru a se vindeca.

Michael Buble şi-a anulat apariţiile la mai multe gale şi evenimente, inclusiv cele de la BBC Music Awards şi de la Brit Awards - o gală pe care ar fi trebuit să o prezinte la sfârşitul acestei luni.

Cei doi artişti, care s-au căsătorit în martie 2011, la Buenos Aires, mai au un fiu, Elias, care s-a născut pe 22 ianuarie 2016.