Fosta soție a lui Johnny Depp, dată în judecată pentru ”conspiraţie”

Data actualizării: Data publicării:
The Art of Elysium Presents Their 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler
Foto: Gulliver/Getty Images

Actriţa Amber Heard a fost dată în judecată de producătorii filmului ”London Fields” şi îi sunt cerute daune de 10 milioane de dolari, pentru ”conspiraţie” şi nerespectarea obligaţiilor de promovare a peliculei, scrie The Guardian citat de News.ro.

The Art of Elysium Presents Their 9th Annual Heaven by Visionaries Vivienne Westwood & Andreas Kronthaler
Foto: Gulliver/Getty Images

În acest proces, Heard, care interpretează în film rolul Nicola Six în adaptarea romanului apărut în 1989 al lui Martin Amis, este acuzată că nu a respectat contractul.

Amber Heard este un medium care îşi vede propria moarte. În lungmetraj mai apar Billy Bob Thornton şi Jim Sturgess, dar şi Johnny Depp, fostul soţ al actriţei.

”London Fields” trebuia să fie lansat la Festivalul de Film de la Toronto de anul trecut, însă a fost scos din lineup-ul evenimentului, după ce regizorul Matthew Cullen a dat în judecată producătorii pentru fraudă, susţinând că au promovat filmul folosindu-se de numele lui, deşi versiunea pe care voiau să o lanseze nu avea nicio legătură cu el.

În procesul intentat de regizor producătorului Christopher Hanley şi celorlalţi membri ai echipei se arată că au fost introduse mai multe elemente care nu ţineau de viziunea sa cinematografică.

În dosarul procesului intentat lui Amber Heard, deschis la o curte de justiţie din Los Angeles, se susţine că este vorba despre o ”conspiraţie”, iar ”campania ei împotriva filmului şi breşele contractuale au dăunat filmului”. Între alte acuzaţii, actriţa a încălcat obligaţiile de confidenţialitate.

Filmul a fost criticat de presa de specialitate, iar The Guardian îl numeşte ”îngrozitor de prost”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri