FOTO. Cele mai reușite, dar și cele mai neinspirate ținute de la premiile Grammy 2018

Data actualizării: Data publicării:
colaj imbrati grammy
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Vedele s-au străduit să impresioneze fanii cu ținutele lor pe covorul roșu al celei de-a 60-a ediție a galei premiilor Grammy. Cu toate acestea, unii artiști nu au făcut cele mai inspirate alegeri.

60th Annual GRAMMY Awards - Backstage
60th Annual GRAMMY Awards - Backstage

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Printre starurile care au fost lăudate pentru ținutele lor se numără: Lady Gaga, Rita Ora, Hailee Steinfeld, Chrissy Teigen și Lana del Rey.

Lady Gaga a atras privirile cu un look dramatic, purtând o rochie neagră, cu dantelă și cu o trenă foarte lungă.

Miley Cyrus s-a remarcat prin ținuta modestă pe care a ales-o anul acesta la cele mai importante premii muzicale. Cântăreața a purtat o salopetă neagră, simplă, dar care o avantajează, potrivit criticilor de modă, notează Mirror.

60th Annual GRAMMY Awards - Show
60th Annual GRAMMY Awards - Show

FOTO: Gulliver/ Getty Images

Printre starurile care nu au impresionat deloc cu ținutele lor se regăsesc: cântăreața de muzică rap Cardi B, Pink, Janelle Monae, Sam Smith și Joy Villa, potrivit The Sun.

Printre cele mai criticate alegeri în materie de modă este de departe cea a bloggeriței de frumusețe PatrickStarr. Artista a purtat o ținută formată din pantaloni scurți, alături de o haină roz lungă, dar și o pereche de cizme de aceeași culoare.

Cântăreața americană Joy Villa a purtat o rochie cu un imprimeu cel puțin bizar: un fetus. Artista a vrut astfel să transmită că se alătură mișcării anti-avort.

CITIȚI ȘI:  PREMIILE GRAMMY 2018. Bruno Mars și-a adjudecat cele mai multe trofee

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri