Sari la conținut
News Alert

FOTO. Gemenele lui Julio Iglesias, noile vedete pe Instagram

Victoria și Cristina Iglesias, gemenele celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, au devenit foarte populare pe rețeaua de socializare Instagram unde și-au deschis recent un cont, relatează online ziarul spaniol ABC.

Foto: Instagram

Fiicele lui Julio Iglesias, care au făcut primii lor pași în modă, au devenit o adevărată senzație pe internet cu fotografiile lor. Victoria și Cristina Iglesias au postat fotografii pe Instagram unde își etalează frumusețea, etalon al familiei Iglesias.

Foto: Instagram

Fiicele artistului cu top modelul Miranda Rijnsburger au împlinit deja 16 ani și au ajuns în "selecta" lume a Instagram, care le-a primit cu numeroase aplauze și un mare număr de like-uri.

Foto: Instagram

Nu a avut parte de același succes și un alt fiu al artistului, Enrique Iglesias la rândul său cântăreț. Acesta a fost aspru criticat pe rețelele de socializare după ce a postat pe internet un clip în care este văzut conducând mașina, pe străzile inundate din Miami, în plină ploaie torențială, scrie Agerpres.

Foto: Instagram

Intenția lui Enrique Iglesias era de a prezenta distrugerile făcute de uraganul Irma, dar efectele obținute au fost contrare celor așteptate. Userii au considerat nepotrivită ideea și l-au acuzat că își pune în pericol propria viață și pe a celor care ar fi fost nevoiți să-l salveze, dacă s-ar fi produs o nenorocire.

La câteva zile după ce a filmat aceste imagini, cântărețul a realizat o nouă postare în care face apel fanilor lui să doneze bani pentru victimele uraganului Irma.

Pe aceeași temă