FOTO VIDEO. Nadia Comăneci, pe covorul roşu la gala Globurilor de Aur

Data actualizării: Data publicării:
nadia ricky

Fosta gimnastă Nadia Comăneci a fost prezentă, duminică seară, la Los Angeles, la gala de decernare a premiilor Globurile de Aur. Pe covorul roşu, românca s-a fotografiat alături de vedete, printre care şi cu actriţa Meryl Streep, scrie News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nadia Comăneci a purtat o rochie neagră, în semn de susţinere a iniţiativei „Time’s Up”, împotriva abuzului sexual şi pentru a promova egalitatea de gen la Hollywood şi în lume.

Foto: Facebook

Fosta sportivă a postat pe reţelele de socializare, înainte de gala, un filmuleţ cu mesajul: “Pregătită pentru Globurile de Aur”.

Luni, a postat şi imagini cu ea şi soţul său Bart Conner, alături de Meryl Streep, pe covorul roşu.

nadia
nadia

Cu o zi înaintea galei Globurilor de Aur, Nadia Comăneci a participat la evenimentul Gold Meets Golden. Ea a postat pe Facebook mai multe imagini, în care apare alături de Jessica Chastain, Ricky Martin, James Franco, Nick Jonas şi Hugh Jackman.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri