Gaşca Zurli, spectacol pe O2 Arena din Londra, de Ziua Națională. Mirela Retegan: A fost cel mai mare spectacol din diaspora

Data actualizării: Data publicării:
mirela retegan digi
Mirela Retegan, prin Skype la Digi24, în direct de la O2 Arena din Londra

Peste 2.000 de români au sărbătorit Ziua Națională pe cea mai faimoasă arenă din Londra, O2, alături de cei de la Gașca Zurli. A fost cel mai mare spectacol din diaspora românească, spune Mirlea Retegan, fondatoarea trupei devenite deja un fenomen. Părinții și copiii au stat la coadă să le vadă pe Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Vrăjimăturica și Zâna Bună.

„Anul acesta ne-am propus să sărbătorim Ziua Națională în cea mai mare întâlnire românească din diaspora, cred că a fost cel mai mare eveniment. Oamenii își iubesc țara foarte tare și se uită la noi ca la oală cu sarmale, ca la plăcintele făcute de mama și își alină cu Gașca Zurli toate dorurile - și ale lor, ale părinților, și ale celor mici. Copiii, foarte mulți dintre ei, învață limba română cu Gașca Zurli pe YouTube. Și când se întâlnesc cu noi fac eforturi să vorbească românește, pentru că majoritatea merg la școli străine și nu mai vorbesc limba română decât foarte puțin”, a explicat la Digi24 Mirela Retegan, în direct prin Skype de la O2 Arena.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmăriți-i întreaga intervenție la „Jurnalul de Seară” în materialul video de mai jos:

Citiți și: De ce plâng adulții la spectacolele date de Gașca Zurli? INTERVIU cu Mirela Retegan pentru emisiunea „În fața ta”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri