Sari la conținut

George Bush Sr., acuzat de o actriţă de hărţuire sexuală

Acuzaţie de agresiune sexuală la adresa fostului preşedinte american, George Bush senior. O actriţă în vârstă de 34 de ani l-a acuzat pe fostul lider de la Casa Albă, în vârstă de 93 de ani, că a pipăit-o la o şedinţă foto, acum patru ani. Actriţa spune că Bush Senior se afla în scaunul cu rotile în momentul în care a agresat-o, iar soţia preşedintelui a văzut totul şi nu a reacţionat.

Super Bowl LI - New England Patriots v Atlanta Falcons

Foto: Gulliver/Getty Images

Heather Lind a publicat pe contul său de Instagram, postare ştearsă ulterior, că incidentul a avut loc la Houston, în timpul realizării unei fotografii cu Bush pentru turneul de promovare a serialului „TURN: Washington Spies” al AMC, potrivit The Independent citat de News.ro.

În imaginea realizată în 2014, Lind apare alături de fostul preşedinte în vârstă de 93 de ani, care stă într-un scaun cu rotile.

Actriţa susţine că George Bush Sr. a atins-o pe fund şi i-a spus o glumă cu conotaţii sexuale.

Jim McGrath, purtătorul de cuvânt al lui Bush, a transmis într-un comunicat pentru The Associated Press: „Preşedintele Bush nu ar deranja niciodată - sub nicio formă - deliberat pe cineva şi îşi cere scuze sincere dacă încercarea lui de a glumi a ofensat-o pe doamna Lind”.

Heather Lind mai precizat în mesajul său că Barbara Bush, care se afla de faţă, a făcut o grimasă ca şi când ar fi spus „nu din nou!” şi că agentul de securitate i-a spus că nu ar fi trebuit să stea lângă fostul preşedinte.

Pe aceeași temă