George Clooney o compară pe Meghan Markle cu prințesa Diana: "Istoria se repetă"

Data publicării:
meghan markle
Foto: Shutterstock

Mass-media o hărţuieşte pe Meghan Markle la fel cum a făcut cu prinţesa Diana, care şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi, a declarat marţi actorul George Clooney, relatează Reuters.

Prince Harry And Meghan Markle Visit Edinburgh
Foto: Gulliver/Getty Images

George Clooney şi soţia lui, Amal, au participat la nunta lui Meghan Markle cu prinţul Harry, fiul prinţesei Diana, anul trecut, când actriţa americană a devenit cel mai nou membru al familiei regale britanice.

Ducesa de Sussex, aşa cum este cunoscută acum, aşteaptă primul ei copil, fapt care a suscitat imediat interesul mass-media.

"Pur şi simplu o urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată", a declarat Clooney pentru revista australiană WHO.

"Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, istoria se repetă", a adăugat Clooney, citat de Agerpres.

La sfârşitul săptămânii trecute, în presă au apărut detalii despre o scrisoare intimă pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatălui ei.

"Nu vă pot spune cât de frustrant este să văd făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei, cred că este un lucru iresponsabil şi sunt surprins de asta", a declarat George Clooney.

Luna trecută, cinci prieteni apropiaţi ai lui Meghan Markle au declarat pentru revista People că ducesa a fost victima unor "minciuni şi neadevăruri" şi a unei campanii de hărţuire şi s-au declarat îngrijoraţi că aceste lucruri i-ar putea afecta pe ea şi pe bebeluş.

În 2016, la scurt timp după ce relaţia lor a devenit publică, prinţul Harry a făcut o declaraţie rară în care a criticat mass-media pentru că a intrat în viaţa privată a lui Meghan, spunând că presa a supus-o "unui val de abuzuri şi hărţuiri".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri