George Michael a dezvăluit într-un documentar ce și-ar fi dorit să scrie pe mormântul său

Data publicării:
Live 8 London - Stage
Foto: Gulliver/Getty Images

George Michael considera că viaţa sa a fost "o pierdere de vreme", mărturisirile sale putând fi urmărite într-un nou documentar - "George Michael: Freedom", care va fi difuzat în 16 octombrie, pe Channel 4, scrie nme.com citat de News.ro.

Live 8 London - Stage
Foto: Gulliver/Getty Images

George Michael a făcut afirmaţia într-un interviu înregistrat şi care este inclus în noul documentar despre viaţa şi cariera sa. 

Starul pop, care a murit în decembrie 2016 la vârsta de 53 de ani, va fi subiect în noul film: "George Michael: Freedom". Filmul a fost ultimul proiect la care artistul a lucrat, potrivit surselor cu 48 de ore înainte de moartea sa.  

Documentarul a fost co-regizat alături de David Austin, managerul muzicianului. 

După decesul lui George Michael, Austin a adăugat în arhivă un interviu de pe MTV cu artistul, în care era întrebat cum ar vrea să fie ţinut minte. 

"Vrei să spui ce să scrie pe mormântul meu?", a replicat el. "Mare compozitor. Şi sper ca oamenii să se gândească la mine ca la cineva care a avut oarece integritate. Sper să fiu ţinut minte pentru asta, într-un fel".  "Puţin probabil", a râs el. "Cred că a fost doar o pierdere de vreme, de efort". 

În film vor vorbi Liam Gallagher, Mark Ronson, Mary J.Blige, Nile Rodgers, Tony Bennett, Elton John, Stevie Wonder, Kate Moss, Naomi Campbell, James Corden, Ricky Gervais şi mulţi alţii. 

Cântăreţul George Michael a murit pe 25 decembrie la vârsta de 53 de ani în reşedinţa lui din Goring-on-Thames, o localitate din comitatul Oxfordshire. Artistul ar fi murit în urma unei insuficienţe cardiace.

După o examinare post-mortem, în decembrie, Poliţia din Thames Valley a spus că ”teste suplimentare vor fi efectuate” şi că ”rezultatele acestor teste vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni”.

George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou.

A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic.

Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”.

Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
david bowie
2016, anul în care muzica a murit
Sarah mIchelle Gellar
Vedete care l-au confundat pe George Michael cu Boy George
omagiu george michael
Casa lui George Michael, loc de pelerinaj
Partenerii noștri