Guy Ritchie, despre despărțirea de Madonna: Divorţul a fost ca o moarte

Data actualizării: Data publicării:
Madonna And Guy Ritchie Meet Israeli President Shimon Peres
Foto: Gulliver/Getty Images

Regizorul britanic Guy Ritchie a acordat de curând un interviu în care a spus că divorţul de prima soţie a lui, cântăreaţa americană Madonna, a fost ”ca o moarte”. În acelaşi interviu, cineastul a lăudat calităţile parentale ale fostei sale partenere de viaţă, despre care a spus că este ”o mamă minunată”, informează contactmusic.com citat de News.ro.

Madonna And Guy Ritchie Meet Israeli President Shimon Peres
Foto: Gulliver/Getty Images

Cineastul britanic, în vârstă de 48 de ani, deşi a trecut peste acel moment şi s-a căsătorit cu modelul Jacqui Ainsley, în vârstă de 35 de ani, spune că despărţirea din anul 2008 de cântăreaţa Madonna - mama fiului său biologic Rocco şi a unui fiu adoptiv, David - a fost extrem de dificilă.

”Destrămarea unei căsătorii e ca o moarte. Asta e tot ce pot să vă spun. Acum vreau să vă spun doar lucruri pozitive despre ea. Nu regret că am fost căsătorit cu ea, nu regret absolut deloc”, a declarat Guy Ritchie pentru Mail on Sunday.

”Este o mamă minunată şi a fost foarte bună cu copiii, iar noii ei copii, gemenele, vor primi o educaţie minunată şi multă iubire. Nimeni nu ar putea să spună ceva negativ despre ea la acest capitol”, a adăugat cineastul.

Guy Ritchie este cunoscut pentru producţii thriller precum ”Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels” şi ”Unde dai şi unde crapă/ Snatch”, dar şi pentru filmele ”Sherlock Holmes” (2009) şi ”Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor/ Sherlock Holmes: A Game Of Shadows” (2011), în care protagonistul este interoretat de actorul  Robert Downey Jr. Între cele mai recente proiecte ale lui Guy Ritchie se numără ”Agentul de la U.N.C.L.E./ The Man From U.N.C.L.E” şi postproducţia ”King Arthur: Legend of the Sword”, care va avea premiera în 2017.

Regizorul a fost căsătorit cu Madonna în perioada 2000 - 2008. Cei doi au împreună un fiu, Rocco, în vârstă de 16 ani. Guy Ritchie s-a recăsătorit, în 2015, cu modelul britanic Jacqui Ainsley, cu care are trei copii - Rafael, născut în septembrie 2011, Rivka, născută în noiembrie 2012, şi Levi, născut în iunie 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri