Heather Locklear, arestată pentru violenţă domestică

Data publicării:
Heather Locklear Booking Photo
VENTURA, CA - FEBRUARY 25: (EDITORS NOTE: Best quality available) In this handout photo provided by the Ventura County Sheriffs Office, actress Heather Locklear is seen in a police booking photo after her arrest on charges of suspicion of domestic battery and assaulting a peace officer February 25, 2018 in Ventura, California. Police were called to Locklears Thousand Oaks home after reports of a domestic battery. Locklear was released after posting bail. (Photo by Ventura County Sheriffs Office via Getty Images)

Actriţa americană Heather Locklear, una dintre vedetele serialului de televiziune "Melrose Place", a fost arestată în urma unor acuzaţii de violenţă domestică, dar şi din cauza unei agresiuni comise asupra unui poliţist, au anunţat luni autorităţile din California, citate de Press Association și Agerpres.


Foto: Gulliver/Getty Images

Biroul Şerifului din comitatul Ventura a precizat că artista în vârstă de 56 de ani a fost arestată în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit căpitanului Garo Kuredjian, citat de postul de radio KNX din Los Angeles, victima prezumtivă a violenţelor comise de Heather Locklear este iubitul artistei, care locuieşte împreună cu aceasta.

Actriţa a fost arestată şi pentru faptul că a agresat fizic un ofiţer de poliţie.

Vedeta americană a fost între timp eliberată pe cauţiune şi va trebui să se prezinte la o audiere la tribunal, programată pentru data de 13 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
Heather Locklear Booking Photo
Heather Locklear, arestată pentru lovirea unui poliţist
Heather Locklear Booking Photo
Heather Locklear, pusă sub acuzare pentru agresiune asupra poliţiştilor
Partenerii noștri