Sari la conținut

De vineri, puteţi cumpăra bilete pentru Untold 2017

Ediţia de anul viitor a Festivalului Untold de la Cluj va avea loc între 3 şi 6 august, primele 5.000 de bilete urmând să fie puse în vânzare vineri. Organizatorii spun că ”au consultat astrele” şi au stabilit ”că cel mai bun moment este în luna august”.

untold stadion - fb - 30 iulie 2015

”Ne bucurăm că Untold a devenit un fenomen. Este tot mai apreciat, am primit premii şi laude de la artişti şi manageri şi chiar alţi organizatori surprinşi de nivelul la care am ajuns într-un timp atât de scurt. Asta ne obligă să ne autodepăşim şi promitem o ediţie mai reuşită decât celelalte. Am consultat astrele şi am stabilit că cel mai bun moment este în luna august”, a declarat Bogdan Buta, managerul evenimentului, citat de News.ro.

Primele 5.000 de bilete şi abonamente vor fi puse în vânzare vineri la preţul promoţional de 200 de lei, respectiv 330 de lei. Celelalte abonamente vor costa 550 de lei.

Biletele şi abonamentele promoţionale vor fi disponibile pentru cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului, fiecare persoană având posibilitatea de a achiziţiona cel mult patru abonamente.

În cadrul conferinţei, care a avut loc la un conematograf din Cluj-Napoca, organizatorii au prezentat un film al ediţiei 2016, regizat de olandezul Stijn Verlinde.