Incident la bordul unui avion. Rapperul will.i.am, așteptat de polițiști în aeroport, după ce a acuzat o stewardesă de rasism

Data publicării:
will.i.am fb
Foto: Facebook

Rapperul will.i.am din trupa Black Eyed Peas a acuzat de rasism o însoțitoare de zbor a companiei australiene Quantas, fiind așteptat de poliție la aterizarea în Sydney, după ce i s-a atras atenția că nu a ascultat anunțurile de siguranță pentru ultima parte a zborului, arată Reuters.

Muzicianul călătorea la Sydney pentru a susține un concert. Rapperul a comunicat pe Twitter fanilor săi că una dintre însoțitoarele de zbor este ”foarte agresivă” și că ”își concentrează frustrările doar asupra persoanelor de culoare”. După 15 minute, will.i.am publica o fotografie în care apare un ofițer de poliție comentând faptul că femeia, al cărei nume îl pomenește, a chemat poliția pentru că purta căști și nu a auzit anunțurile de siguranță de la aterizare, potrivit Mediafax.

Compania Qantas a anunțat luni că va oferi asistență juridică însoțitoarei de zbor în fața acuzațiilor de rasism, numind incidentul o ”neînțelegere”.

Poliția federală australiană a confirmat faptul că a vorbit cu echipajul și cu pasagerii la aeroport și că nu a fost nevoie de niciun fel de alte măsuri astfel încât ”consideră chestiunea încheiată”.

Rapperul nu și-a retras afirmațiile până luni dimineață, chiar dacă mai mulți fani i-au atras atenția că însoțitoarea de zbor a fost ținta unor mesaje abuzive în urma postărilor legate de incident.

Muzicianul a insistat explicând faptul că, dacă el s-ar purta urât cu un fan sau cu un jurnalist, i s-ar folosi numele în relatările care ar urma.

“Pentru asta este Twitter... ca să spunem ce ni se întâmplă nedrept și să avem o lume mai sigură, mai multă compasiune”, a răspuns will.i.am.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri