Janet Jackson s-a despărţit de soţul ei, la trei luni după ce a născut primul copil

Data publicării:
Sergio Rossi Presentation - Cocktail - MFW F/W 2013
Foto: Gulliver/GettyImages

Cântăreaţa americană Janet Jackson s-a despărţit de cel de-al treilea soţ al ei, Wissam Al Mana, la trei luni după naşterea primului copil al cuplului, potrivit unor surse citate de revista People, scrie News.ro.

Sergio Rossi Presentation - Cocktail - MFW F/W 2013
Foto: Gulliver/GettyImages

Wissam Al Mana este om de afaceri originar din Qatar. Artista ar fi fost nemulţumită de faptul că soţul ei a avut o atitudine mult prea autoritară în timpul sarcinii sale. Despărţirea cuplului ar fi fost amiabilă, au declarat sursele citate de presa americană tabloidă.

Speculaţiile despre sarcina cântăreţei Janet Jackson au apărut în aprilie 2016, atunci când vedeta americană şi-a amânat concertele programate în cadrul turneului ei mondial, intitulat „Unbreakable”, spunând că vrea să se concentreze pe întemeierea unei familii împreună cu soţul ei, Wissam Al Mana.

Janet Jackson a născut un băiat la 3 ianuarie 2017 şi a devenit astfel mamă pentru prima dată, la vârsta de 50 de ani. Primul copil al vedetei americane este băiat şi a primit numele Eissa Al Mana.

Janet Damita Jo Jackson s-a născut pe 16 mai 1966, în oraşul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tânăr copil al familiei Jackson.

Cântăreaţa este sora lui Michael Jackson și a avut, la rândul ei, succes în industria muzicală. Discurile lansate de Janet Jackson s-au vândut peste 160 de milioane de copii pe plan mondial.

Janet Jackson a revenit în topurile Billboard în 2015 cu cel de-al 11-lea album de studio, „Unbreakable”. Ea s-a căsătorit în secret cu omul de afaceri Wissam Al Mana în 2012 şi a confirmat această căsătorie abia în 2013.

Janet Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge, în perioada 1984 - 1985, şi cu Rene Elizondo, în perioada 1991 - 2000, fără să aibă copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri