Jennifer Aniston, prima reacție după divorțul lui Brad Pitt

Data actualizării: Data publicării:
Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Storks" - Red Carpet
Foto: Gulliver/Getty Images

A părăsit-o pentru Angelina Jolie în 2005. Acum actrița pune despărțirea cuplului Angelina Jolie și Brad Pitt pe seama „karmei”. Jennifer Aniston a aflat din presă că Brad Pitt şi Angelina Jolie divorţează, potrivit unor prieteni ai vedetei citați de presa americană, și susține că veștile nu au surprins-o deloc.

Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Storks" - Red Carpet
Foto: Gulliver/Getty Images

"Da, asta e karma", a fost reacția lui Jennifer Aniston la divorțul dintre Angelina și Brad. „Mereu a avut senzația că ceva se va întâmpla cu ei într-un final. Nu credea ca Angelina este cea potrivită pentru Brad. A simțit mereu că ea este prea complexă pentru el. El este un bărbat simplu", a povestit un apropiat al lui Jennifer Aniston pentru US Weekly.

De asemenea, ea ar fi recunoscut că simte satisfacție cu privire la divorțul dintre cei doi și a adăugat că nu le-a dorit niciodată acest lucru. „Jen îi dorește binele lui Brad. Ea se simte fericită și îi dorește și lui același lucru. Nu îi ține ranchiună pentru ce s-a întâmplat între ei,a adăugat o altă sursă pentru US Weekly.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014, însă relaţia lor a devenit subiectul unui număr uriaş de speculaţii încă din 2004, în timpul filmărilor de la „Mr. & Mrs. Smith”. În acea vreme, Brad Pitt era căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston.

În ianuarie 2005, Brad Pitt şi Jennifer Aniston au anunţat că s-au despărţit, iar Aniston a depus actele de divorţ câteva luni mai târziu.

În august 2014, cei doi actori s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, organizată la capela Castelului Miraval din satul Correns din sudul Franţei. La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului, rudele şi câţiva prieteni apropiaţi.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri