Video&Foto Justin Bieber anunță că are paralizie facială din cauza sindromului Ramsay Hunt

Data publicării:
justin bieber demonstreaza ca are paralizie faciala
Justin Bieber anunță că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt și are paralizie facială parțială Foto: captură video

Cântărețul canadian Justin Bieber și-a anunțat vineri fanii, într-o înregistrare video postată pe Instagram, că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care îi provoacă paralizie facială parțială, și ca urmare, își întrerupe turneul „Justice World Tour”. În înregistrarea video, el le demonstrează fanilor că nu-și mai poate mișca jumătate din față. Poate clipi numai cu un ochi și poate zâmbi doar cu jumătate de gură.

Anunțul artistului pop, în vârstă de 28 de ani, a venit cu câteva ore înainte de un concert programat la Toronto, după ce săptămâna trecută anulase deja alte câteva spectacole. Cu toate acestea, în urmă cu șase zile el fusese surprins de paparazzi prin New York, unde a ieșit la restaurant alături de soția sa și câțiva prieteni, și părea să fie OK.

Justin Bieber, fotografie din 13 septembrie 2021, la Met Gala Foto: Profimedia Images
Justin Bieber, fotografie din 13 septembrie 2021, la Met Gala Foto: Profimedia Images

„Este de la acest virus, care atacă nervul din ureche și nervii faciali și care a făcut ca fața mea să devină imobilă”, spune el în videoclip. „După cum puteți vedea, acest ochi nu clipește. Nu pot să zâmbesc pe această parte a feței mele. Această nară nu se mișcă. Deci, există o paralizie completă pe această parte a feței mele” (dreapta - n.r.), a explicat Justin Bieber.

Potrivit Clinicii Mayo, sindromul Ramsay Hunt apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial ce se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată, scrie CNN.

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le spune el fanilor.

El le mulțumește și le promite că va face exerciții faciale, dar spune că nu știe cât timp va dura recuperarea. „O să fie bine, am speranță și am încredere în Dumnezeu”, își încheie el mesajul.

În martie, soția sa, fotomodelul Hailey Bieber, a fost spitalizată din cauza unui mic cheag de sânge în creier. Ea a explicat ulterior că i s-a descoperit o mică gaură în inimă și de aici cheagul s-a dus probabil spre creier. Tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale pe cord.

Atât Justin, cât și Hailey au făcut COVID anul acesta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri