Kevin Costner divorţează după 18 ani de căsnicie

Data publicării:
Kevin Costner şi soţia sa Christine Baumgartner
Kevin Costner divorţează după 18 ani de căsnicie. Foto: Profimedia

Kevin Costner şi soţia sa Christine Baumgartner se despart după 18 ani de căsnicie. Actorul din „Dances with Wolves” şi-a anunţat divorţul printr-o declaraţie din partea purtătorului său de cuvânt către presa americană, scrie news.ro.

„Au ieşit la iveală elemente care nu depind de el şi rezultă că domnul Costner trebuie să ia parte la desfacerea căsătoriei sale”, se arată în mesaj. „Cerem ca intimitatea lui, cea a Christinei şi a copiilor lor să fie respectată în acest moment dificil pentru ei”.

Kevin Costner şi Christine Baumgartner, designer de genţi şi fost model, s-au căsătorit în Colorado în 2004, potrivit CNN. Au trei copii împreună: Cayden, 15, Hayes, 14 şi Grace, 12. Kevin Costner este tatăl a şapte copii născuţi din trei relaţii.

Potrivit Los Angeles Times, cererea de divorţ vine de la Christine Baumgartner, 49 de ani. Presa americană citează TMZ, care susţine că a cerut custodia comună a copiilor lor, pe care şi actorul în vârstă de 68 de ani o doreşte.

LA Times continuă să amintească că acesta este al doilea divorţ pentru Kevin Costner după despărţirea sa de prima sa soţie, Cindy Silva, în 1994. Forbes evocă unul dintre cele mai scumpe divorţuri din istoria Hollywoodului, cu o acord stabilit la 80 de milioane de dolari plătiţi de către actor lui Cindy Silva. Potrivit TMZ, Christine Baumgartner nu cere pensie alimentară pentru copii.

După ce a fost unul dintre cei mai importanţi actori de la Hollywood în anii 1980 şi 1990, cu filme de cult precum „Bodyguard” sau „Robin Hood”, „Prince of Thieves”, Kevin Costner a devenit mai discret. De câţiva ani, este vedeta serialului american „Yellowstone”, care i-a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial dramă în ianuarie.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri