Kim Kardashian cere despăgubiri, după ce a fost jefuită în Paris

Data publicării:
The Girls' Lounge Dinner At Advertising Week 2016
Foto: Getty Images

Kim Kardashian a cerut unei companii de asigurări din SUA despăgubiri de 5,6 milioane de dolari, după ce a fost jefuită în Paris, relatează News.ro. Suma cerută de vedetă este mult mai mică decât cea care se vehicula în presa americană, respectiv 15 milioane de dolari, reprezentând contravaloarea mai multor bijuterii pe care autorii jafului le-au sustras din camera de hotel a starletei americane. 

The Girls' Lounge Dinner At Advertising Week 2016
Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit TMZ,  13 bijuterii au fost furate, iar printre acestea se află şi cel de-al doilea inel de logodnă oferit vedetei de soţul ei, rapperul Kanye West. Acel inel, decorat cu un diamand de 20 de carate, pe care este gravat cuvântul „Adidas”, a fost estimat la 4 milioane de dolari.

Un specialist în asigurările de bijuterii a dezvăluit pentru TMZ că cererea de despăgubire prezentată de vedeta de reality-show, în vârstă de 35 de ani, va fi „dificil atât de investigat, cât şi de rezolvat”, datorită valorii ridicate a obiectelor furate, iar înlocuirea lor cu obiecte asemănătoare „din punct de vedere al aspectului şi al calităţii” va fi extrem de dificilă.

În urma atacului din Paris, filmările de la reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians” au fost oprite pe termen nedeterminat, Kim Kardashian a încetat să mai publice mesaje şi fotografii pe reţelele de socializare şi s-a întors în California în această săptămână. 

De asemenea, toţi membrii familiei Kardashian şi-au anulat apariţiile publice programate în această perioadă.

Internetul abundă de câteva zile în teorii ale conspiraţiei, cu diverse grade de plauzibilitate, referitoare la incidentul în care a fost implicată Kim Kardashian.

Portarul hotelului parizian în care era cazată starleta americană a spus că a fost „păcălit” de autorii jafului armat pentru a deschide uşa de la intrarea clădirii, însă, apoi, s-a lăudat puţin pe reţelele de socializare, spunând că datorită „calmului” său atât el, cât şi Kim, sunt încă în viaţă. După ce a descoperit o serie de „neconcordanţe” în declaraţia lui, Poliţia franceză îl consideră suspect pe acel bărbat, pe care îl bănuieşte că a fost implicat în organizarea jafului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri