Kylie Minogue ar avea o relație cu prințul Andrew

Data actualizării: Data publicării:
Kylie Minogue Opens Kylie on Stage Exhibition
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreața australiană Kylie Minogue și prințul Andrew al Marii Britanii formează deja un cuplu, relatează ziarul spaniol ABC.

Kylie Minogue Opens Kylie on Stage Exhibition
Foto: Gulliver/Getty Images

Potrivit revistei New Idea citate de Agerpres, cântăreața australiană și fratele prințului Charles ar fi devenit de nedespărțit, după ce Kylie a pus punct relației sale cu Joshua Sasse, actorul în vârstă de 29 de ani. Prințul Andrew, duce de York, este fiul mijlociu și al treilea copil al reginei Elisabeta a II-a și al prințului consort Philip și se află pe locul șase la succesiunea la tron.

Fostul soț al lui Sarah Fergusson ar fi fost acela care i-a oferit sprijin cântăreței după ce aceasta a rupt logodna la sfârșitul lunii februarie, moment în care cei doi ar fi început să se vadă cu regularitate. "În acest moment sunt de nedespărțit. Sunt suta la sută inseparabili", a declarat o sursă publicației australiene.

Revista asigură că prințul Andrew, în vârstă de 57 de ani, a luat legătura cu vedeta australiană, 48 de ani, pentru a-i exprima sprijinul după încheierea relației sale cu actorul britanic, despre care îl ultimul timp nu s-a mai auzit nimic. Joshua a ieșit din atenția presei și pare să se fi concentrat asupra filmărilor la serialul său "No Tomorrow".

Cei care o cunosc de mult timp pe Kylie Minogue asigură că artista se află de mult timp în relații cu familia regală britanică. Se speculează inclusiv asupra posibilității ca vedeta pop să participe la nunta lui Pipa Middleton ca invitată a fiului reginei Elisabeta a II-a.

La începutul anului, Kylie Minogue a primit Premiul Societății Britanico-Australiene pe anul 2016. Ea a fost premiată de prințul Philip, ducele de Edinburgh, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Windsor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri