Laurențiu Duță, solistul 3 Sud-Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat

Data actualizării: Data publicării:
Laurentiu Duţă, la spital din cauza unui tacam de plastic
Foto; Facebook Laurenţiu Duţă

Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din ea i s-a înfipt în esofag.

Laurențiu Duță a ajuns la spital cu hemoragie internă și esofagul perforat si a avut nevoie de operație, povesteste artistul pe pagina sa de Facebook. De la Spitalul de Urgență din Pitești a fost nevoit să vină la Floreasca, în București, pentru că doctorii argeșeni nu au endoscop decât în timpul zilei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Laurențiu Duță s-a născut în 1976, la Năvodari. Este cântăreț și compozitor și a fost timp de 11 ani principalul compozitor al trupei 3rei Sud Est. După 12 albume, trupa s-a desființat, în 2008. Din acel moment, Duță urmat o carieră de artist solo.

Laurențiu Duță trage un semnal de alarmă și speră că acest tip de tacâmuri albe din plastic foarte subțire să nu mai fie comercializat. Iată ce a declarat pe această temă Horia Constantinescu, președinte ANPC, în direct la Digi24:

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri