Sari la conținut

Louis C.K., despre acuzaţiile de comportament indecent: Aceste poveşti sunt adevărate

"Aceste povești sunt adevărate," a declarat Louis C.K. despre acuzațiile de comportament indecent. Actorul a recunoscut că s-a masturbat în fața a cinci femei, adăugând că nu are de ce să-și ceară iertare, scrie The Guardian.

FX and Vanity Fair Emmy Celebration - Arrivals

Foto: Gulliver/Getty Images

Trei dintre femeile care îl acuză pe Louis C.K., premiat cu Emmy, susţin că s-a masturbat de faţă cu ele. Două dintre femeile care au făcut dezvăluiri pentru NY Times, actriţele Dana Min Goodman şi Julia Wolov, au spus că C.K. le-a invitat în camera lui de hotel, după un festival din Aspen, în 2002, şi s-a masturbat de faţă cu ele. 

"Aceste poveşti sunt adevărate. La vremea aceea, mi-am spus mie însumi că ceea ce am făcut a fost ok deoarece nu i-am arătat niciunei femei penisul meu fără să mi-o ceară, ceea ce este iarăşi adevărat", a spus C.K, citat de News.ro. 

"Dar ce am învăţat mai târziu în viaţă, prea târziu, a fost faptul că atunci când ai putere asupra altei persoane, să-i ceri să se uite la penisul tău nu este o întrebare. Este o situaţie pentru ele. Puterea pe care am avut-o asupra acestor femei era că mă admirau. Şi am folosit acea putere iresponsabil". 

Vineri, distribuitorul filmului realizat de Louis C.K., "I Love You, Daddy", care ar fi trebuit să aibă premiera, joi, la New York, a anulat şi lansarea producţiei pe Netflix. "În contextul acuzaţiilor aduse lui Louis C.K., la care se face referire în articolul New York Times, anulăm premiera din seara aceasta. Comportamentul descris în aceste acuzaţii nu poate fi acceptat niciodată”, a spus distribuitorul filmului, The Orchard, într-un comunicat. Compania a adăugat că va analiza situaţia.

"Nu am de ce să-mi cer iertare pentru nimic în legătură cu asta", a declarat Louis C.K. într-un comunicat. "Trebuie să mă împac cu cine sunt. Ceea ce nu se compară cu povara pe care le-am lăsat-o lor".  

Actorul american şi-a cerut scuze şi faţă de cei implicaţi în proiectele sale profesionale şi faţă de cei apropiaţi. 

"Mi-am petrecut lunga şi norocoasa carieră spunând tot ce am vrut. Acum voi face un pas în spate pentru un timp îndelungat ca să ascult". 

Louis C.K., în vârstă de 50 de ani, este creatorul şi protagonistul serialului "Louie”, difuzat de FX, şi unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up comedy.

FX Networks a transmis: "Nu am primit nicio acuzaţie de comportament neadevat la adresa lui Louis C.K., în legătură cu cele cinci show-uri produse împreună în ultimii opt ani”.

Reprezentanţii reţelei au adăugat că problema este analizată.

HBO a anunţat, de asemenea, că proiectele realizate cu C.K., inclusiv serialul "Lucky Louie” (2006), vor fi înlăturate de pe platforma sa. În plus, HBO a spus că C.K. nu va mai participa la "Night of Too Many Stars: America Unites for Autism Programs”, găzduit de Jon Stewart pe 18 noiembrie.

Pe aceeași temă