Madonna a publicat pe Instagram un clip cu teorii ale conspirației despre coronavirus

Data publicării:
madonna
Foto: GettyImages

Artista pop Madonna a publicat pe contul său de Instagram un clip în care spune că un vaccin pentru coronavirus a fost găsit deja, dar este ținut ascuns. Rețeaua socială a ascuns postarea, pe care artista a șters-o ulterior.

Madonna a fost criticată pentru publicarea clipului respectiv, pe care Instagram l-a blurat și pe care a pus eticheta „informație falsă”, relatează BBC. Este același tip de clip video promovat și de președintele american Donald Trump.

Artista a spus în postarea respectivă că un vaccin împotriva COVID-19 a fost deja descoperit, dar că este ținut ascuns pentru ca „bogații să devină și mai bogați”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Instagram a ascuns conținutul, pe care a pus eticheta de „informație falsă” și i-a direcționat pe fanii artistei către o pagină de internet care demasca afirmațiile.

Ulterior, Madonna a șters postarea, însă nu înainte ca fanii ei să o critice. Printre ei s-a numărat și Annie Lennox, care i-a scris că „asta e o nebunie totală!!! Nu pot să cred că ești de acord cu această escrocherie”. „Sper că pagina ta a fost compromisă de hackeri și vei da explicații”, a adăugat artista.

Nu e prima oară când Madonna enervează prin reacțiile sale cu privire la pandemia de coronavirus. În luna aprilie, ea s-a numărat printre vedetele care au transmis mesaje siropoase de „speranță”. Din motive numai de ea știute, a spus, dintr-o cadă plină cu petale de trandafir, că virusului „nu-i pasă de cât de bogat ești” și că „este marele egalizator”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri