MARIZA revine în concert la Sala Palatului

Data actualizării: Data publicării:
mariza

MARIZA, o artistă consacrată în întreaga lume, revine anul acesta cu un suflu proaspăt şi cu noi surse de inspiraţie pe scena Sălii Palatului pentru un concert fado ce va avea loc pe data de 17 februarie, începând cu ora 20:00.

Bilete se găsesc la mai multe categorii de preţuri ce variază de la 110 lei la 300 de lei pentru VIP. Acestea pot fi procurate de pe: eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro, startickets.ro, salapalatului.ro, bilete.ro şi blt.ro.

După succesul de la Bucureşti din toamna anului 2016, Mariza promite publicului român un show de aproape o oră şi jumătate, în care va interpreta piese de pe toate materialele sale, inclusiv de pe viitorul album. Mariza este în mod hotărât noua regină a muzicii fado pentru că înregistrează cele mai mari vânzări din istoria muzicală a Portugaliei!

Ultima creaţie, albumul Mundo, a fost de două ori disc de platină, cu vânzări de peste 30.000 de unităţi. Un success previzibil şi o recunoaştere care a venit natural, urmată de premiul pentru Cel Mai Bun Artist în 2016, la Londra, un premiu oferit de prestigioasa revistă Songlines, şi la nici două săptămâni de la nominalizarea albumului pentru Latin Grammys.

Născută pe data de 16 decembrie 1973, în Mozambic, şi crescută în Portulagia, multipla nominalizată la premiile Grammy şi câştigătoare a premiului BBC pentru „Cel mai Bun Artist European”, Mariza este, indubitabil, diva internaţională a muzicii fado. Într-un singur deceniu, Mariza a vândut peste un milion de albume şi a susţinut un număr impresionant de concerte pe întreg mapamondul. O apariţie extravagantă, elegantă şi, mai ales, un glas ce a topit instant inima ascultătorilor. În anul 2004, solista a primit premiul Asociaţiei Jurnaliștilor Străini din Portugalia, dar şi European Border Breakers Award. De asemenea, tot în 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice din Atena, Mariza a cântat în duet alături de Sting piesa „A Thousand Years”.

Niciun artist portughez de la Amalia Rodrigues încoace nu a experimentat o carieră internațională atât de triumfătoare, bifând succes după succes pe cele mai prestigioase scenele ale lumii, cu comentarii fulminante de la cei mai exigenți critici muzicali de peste tot și nenumărate premii și distincții internaționale. Ca de obicei, partenerii ei muzicali sunt și au fost pur și simplu cei mai buni: Jacques Morelenbaum și Ioan Mauceri , José Merced și Miguel Poveda, Gilberto Gil și Ivan Lins, Lenny Kravitz și Sting , Cesaria Evora și Tito Paris, Carlos do Carmo și Rui Veloso. Iar repertoriul său, deși bine înrădăcinat în fado clasic și contemporan, a crescut pentru a include ocazionalele morne din Capul Verde, R&B-uri clasice sau orice alte teme pe care ea le îndrăgește.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri