Medicii nu-i mai dau șanse actorului Tom Sizemore, care a suferit un atac cerebral. Familia, sfătuită să ia o decizie

Data actualizării: Data publicării:
tom sizemore pozeaza pt interviu
Tom Sizemore a murit după ce a suferit un atac cerebral. Foto: Profimedia

Medicii au transmis familiei actorului american Tom Sizemore, care a suferit un atac cerebral, că nu mai există speranță pentru ca acesta să-și revină și au recomandat rudelor să ia o decizie în privința deconectării acestuia de la aparare. Actorul este în comă de zece zile, după anevrismul cerebral suferit.

„Doctorii au informat astăzi familia că nu mai există speranță și au recomandat o decizie privind încetarea vieții. Familia decide în aceste momente în această privință, iar miercuri va fi emisă o nouă declarație”, se arată într-un comunicat remis luni seară de managerul ui Tom Sizemore, Charles Lago.

„Vă rugăm să respectați intimitatea familiei în aceste momente grele, rudele vă mulțumesc tuturor pentru sutele de mesaje de sprijin și rugăciunile pe care le-au primit. Este o perioadă dificilă pentru familie”, mai precizează comunicatul.

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolurile sale din „Saving Private Ryan” (1998) şi „Black Hawk Down” (2001), a fost spitalizat în Los Angeles pe 19 februarie, după ce a suferit un anevrism cerebral. De atunci, el se află în stare comă, conectat la aparate pentru susținerea funcțiilor vitale.

Sizemore s-a luptat cu dependenţa de droguri aproape la fel de mult timp ca şi cariera sa, care s-a întins pe parcursul a zeci de ani, şi a avut multiple conflicte cu forţele de ordine.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri